letališče munchen- letalske karte zadnji hip
je možno na letališču munchen dobiti kakšno karto kar tam??? pred nekaj leti, ko sem bila tam, se namreč nisem ukvarjala s tem, ker sem imela karto, vendar me zanima, kakšna je možnost, da prav tam dobim karto? zanima me namreč, če lahko tam kupim karto za na tajsko… je možno? cene za tajsko so namreč zaenkrat še zelooooo visoke (za avgust), tako da če do takrat ne dobim karte, ki bo za normalno ceno, grem pa kar na letališče. kaj pravite o tem? bi lahko od tam dobila kakšno karto?
hvala!
pa lepe praznike! 🙂
petra
karta je stala mislim da 711 € na osebo (iz munchen-a). glede na to, da se cena nafte zeloooo viša, se mi to ne zdi tako drago. če bi šla tak čas lansko leto, bi dobila karto tudi za 500 € (v naši visoki sezoni, drugače pa celo še za manj denarja).
ja, sej nisva s sladkorja! 😉 bova že. tako je, bolje avgusta, kot nikoli!
hvala!
lp
petra
pozdravljen g. pleskar!
še ne tri tedne nazaj sem se vrnila iz tajske in mim grede je blo FAJN (pa tudi dežja ni bilo; ena ploha v več kot treh tednih), če pa bi si malo bolj natančno prebrali prvo in naslednja sporočila, pa sem se zanimala za odhod v avgustu in ne v septembru. torej sem bila omejena na konec julija, začetek avgusta. nisem imela veliko izbire, a ne? takrat so pač cene let. kart višje kot so in še bodo sedaj. vzemi ali pusti, a ne? pa tudi še lani se je dalo karte dobiti dosti ceneje kot letos.
tako da sem dobro obveščena o tem, da so izven sezone (naše namreč- julij, avgust) cenejše karte kot ta dva meseca ali na primer za novoletne praznike. tako pač je.
tudi jaz bi z veseljem dala 500 in manj € za karto, pa pač ni šlo.
samo to…
pa lep dan
karto sem kupila preko spleta kakšna dva meseca prej; lahko bi jo že dosti prej, samo sem upala, da bo cena kaj nižja, pa pač nikjer niso imeli cenejše karte za tisti čas kot malo čez 700€ pri qatar ways (ta let. družba je sicer res ZAKON!).
nisem hotela tvegati z nakupom karte na letališču. če bi imela neomejeno časa, bi verjetno tvegala- če ne bi letela v bangkok, bi pa kam drugam! 😉
lp
Forum je zaprt za komentiranje.