Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice moravske toplice – kosilo+kopanje

moravske toplice – kosilo+kopanje

Prosim povejte mi, če se splača vzet kosilo plus kopanje,

LP

Kolko pa je to cena ?

ČE BOŠ VZELA SABO SADJE, SENDVIČE IN PIJAČO, POL NE…

A misliš, da bo potem ceneje?
Malomorgen. Kopanje skupaj s kosilom pride veliko ceneje. Naješ se nekaj konkretnega, če pa imaš hrano s seboj, pa stalno nekaj meziš:-))

R

Ko sem bila jaz nazadnje (junij) je bilo 17 € za odrasle oboje. Kosilo je solidno, več možnosti izbire. Če ti finančno znese – zakaj pa ne. Je pa res, da za cel dan najbrž rabiš vseeno še kakšno malenkost vzeti s sabo, sploh pa če imaš otroke ..

Sem iz koroške in se nama potem ne da iskat kakšne restavracije pa bi rada tam pojedla. S kopanjem stane 17,34 eur, brez kosila nekaj čez 12 eur. Že zaradi otroka, ki je stara dve leti bi rada kakšen topel obrok. Sadje in sladkarije pa bom imela s seboj.
Ne pričakujem kakšnih specialitet, ampak solidno kosilo.

LP

Če govorimo o Termah 3000 (najbrž, ne ?), potem imate samo en vhod in izhod na dnevnem kopanju, tako da vmes iskati gostilne itak ne pride v poštev, pa čeprav so nekatere zelo ok in poceni.

Govorim o termah 3000.

Lp

pojdi raje v te

cene so zelo ugodne. v jedilnico greš direkt iz notranjega bazena.
Poceni.
Hrana dobra, obroki obilni.
(mislim, da še nimajo notranjih bazenov v galeriji)

S koroške (jaz sem iz Sg) maš cca 100 km.

sem še enkrat pogledala, na slikah 7, 8, 9, 8 imaš nekaj notranjih bazenov, ni tistega za plavanje, za male otroke in še enega bolj malega, kjer voda priteče kot slap,…na sliki 18 je jedilnica, kjer vidiš da je vhod iz bazenov.

jaz se letos nisem uspela iti več kot dvakrat tja kopat,
sta pa moji punci malo večkrat bile tam.
(za otroke do 5 je vstop prost)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close