amerika
Novembra se odpravljmo na dopust v ameriko in približno smo si določil plan.Chicago – sorodniki en dan, potem let na florido, en teden tam (miami, key west, orlando /desneyland), potem pot v New york (dva dni tam) in zopet v chicago k sorodnikom.
Zanima me kaj boljše, rezervirat letalske karte preko neta ze zdaj od doma ali jih kupit kar tam.Karte za let: chicago-florida, florida-ny, ny-chicago. Pa kakšen so kaj cene in kje se se dobijo najbolj poceni.
Bom vesela vsake info ali predloga za ta naš dopust.Se namreč prvič odpravljmo nekam tako daleč, brez velikih planov in z otrokom.(tako da se jaz ne bi rada ravno cele dneve vozila po cestah).
Jaz sem bila lani v ZDA – vzhodni del; NY, Boston, Buffalo, Niagara Falls, Philadelpfia, Baltimore in Washington DC. Letela sem z Brnika, v Frankfurtu sem prestopila in pristala v NY. Karto sem kupila prek neta na potovanje.si, so bile najbolj ugodne, za notranje lete v ZDA -mi smo leteli iz Bostona do Buffala, ker je v Niagari neko malo letališče in je bilo do Buffala enostavneje, smo kupili karte prek neta že doma, prek Jetblue, leti so poceni in letala udobna, kupite pa si karte že prej, ker na samem mestu so dražje in tudi možno, da bo letalo že zasedeno, saj ko kupiš karto vidiš prosta mesta, ker si lahko sedež sam zbereš.
Zdravo!
Midva sva notranji let (Washington – Miami) rezervirala dan prej, npr. preko http://www.orbitz.com ali pa katere druge strani. Po moje ni treba toliko prej kupovat.
LP,
po mojih izkusnjah, je najceneje kupit karto direkt na letaliscu, saj so cene najnizje. Je pa vedno moznost da bo let poln in ker imas otroka, je pol mogoce res bolje, ze prej kupit, pa ceprav zna bit malo drazje. Poglej malo po netu, kaksne so cene npr Jetblue, spirit airlines,airtran (ta ma sedez v Orlandu),… Pol pa poklici se v kaksno slovensko agencijo naj ti preverijo ceno rednih linij, saj se vcasih zgodi da so tudi te zelo nizke..
Forum je zaprt za komentiranje.