Najdi forum

Dopustovali bomo na Djerbi in ker je ponudba hotelov zelo velika, me zanima iz vaših izkušenj, kateri hotel je primeren za otroke (predvsem 4 letnike). Hvala za odgovore!

ja za 4 letnike bo treba kar štiri zvezdice…

penelope

Pred kratkim smo se vrnili iz Djerbe,kjer smo bili v hotelu Aladin Jerba,ki ima 3+ zvezdice!Iz lastnih iskušenj ti povem,da je bilo bombastično in nem je bilo žal,da nismo rezervirali dva tedna.Vsi so bili zelo prijazni in nasplošno krasen ambient!Bili smo z tremi otroki starimi 15,12 in 3 leta!Priporočam

Pozdravljeni,
za otroke je raj v Magic Lifu Djerba Mare (ponudnik Gulet) ali pa Club Diana Rimel (ponudnik Kompas). Za prvega vem iz lastnih izkušenj, za drugega sem letos slišala pohvale od prijateljice.

Djerba Castille – animacije, 3 bazeni (eden 35 cm globok, drug pol metra, tretji gre pa od nule do 180 cm, vmes je trak, do koder gredo lahko otroci), hana raznolika, plaža ok, morje malo umazano … Tale zgoraj omenjeni Aladin je pa sosed in mislim, da ima lepšo plažo …

Vincci resort. Danes smo prispeli od tam. Super dogajanje čez celi dan. Za otroke mini klub,

ZDRAVO

Meni je ostal v zelo dobrem spominu hotel DIAR YASSINE 3+.Hrana odlična, poskrbljeno za otroke z raznimi animacijami.
Priporočam
LP., Davor

Mi smo bili navdušeni lani v Venta club Iliade. Hotel je ob morju, z lastno plažo. Ležalniki so tam, brisače dobiš, na vsakem koraku lahko piješ – je namreč ALL inclusive. Mi smo bili z otroki, starimi 3 in 6 let. Bili smo navdušeni tudi nad hrano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close