sharm el sheik
Pozdravljeni!
Vem, da je bilo o Sharmu že veliko napisanega, pa vendar.
Konec oktobra, začetek novembra bi šli s 4 letnico tja. Pa me zanima, ali kdo priporoča kakšen hotel (5 zvezdic) ob plaži, ki bi imel ne samo koralni greben, ampak tudi položen dostop v morje, če se seveda v tem času da še v morju sploh kopati??? Animacija za otroke, kakšno otroško igrišče,hrana, čistoča…skratka iskušnje…
Hvala že vnaprej!
LP.
E.
Pojdi na http://www.sharm.mojforum.si. Tam si pomagamo z nasveti in izkušnjami iz Sharma. Pa tudi Urška, ki živi v Sharmu, je odprla ta forum izključno v namene, da pomaga vsem, ki potrebujejo nasvete in pomoč. Malo si oglej, imaš opise hotelov, lokacije. Tam vprašaj karkoli te še zanima in z veseljem ti bomo odgovorili.
Ni ravno za otroke (ker nima animacije), ampak vseeno, eden najbolj prijaznih hotelov, kar jih je. Ribice pred hotelom, mivka na obali, položen dostop, ležalniki, bazen pa na strehi. Sprehajalna pot v nepsoredni bližini.
NIKOLI ni v akciji, ker ne rabi bit (na žalost, zaradi c€n).
Ni pa ob obali, ampak NA obali.
Mi smo bili v Laguni visti, lani ob takem času, hči je bila stara 3 leta.
Hotel priporočam, doplačali smo za superior sobo, ki je imela lastni dostop do bazena. To je tudi eden redkih resortov, ki ni prepravljen z Rusi.
Do koralnega grebena pa kar nekaj časa brodiš po vodi, zato za šorklanje ni najbolj optimalna lokacija. Ima pa zato idealno plažo za male neplavalce.
Smo pa zato šli na celodnevni izlet v nacionalni park Ras Mohamed – in se našnorklali do obsiti.
Priporočam še Movenpik, mislim, da se je letos preimenoval.
Drugače pa malo pobrskaj po Tripadvisorju.
Se pridružujem mnenju Daschenke. Ker vem, da iščeš hotel, kjer se bo tudi hčera počutila maksimalno dobro, je Laguna vista res dobra izbira. Animacije za otroke so podnevi, zvečer pa je v posebni areni mini disco. Animatorji so v večini italijani, govorijo tudi samo italijansko, ampak otroci s tem nimajo problemov. Hotel je italijanski, zato je tudi večina gostov italijanov. Pa seveda testenine na 100 načinov.
Bazenski kompleksi so super, morje pa meni ni bilo všeč. V bistvu sploh ne moreš zaplavat, ker je voda prenizka, polno je tudi alg oz. morske trave.
Lepše za kopanje v morju je v predelu Old Sharma, mislim da je to Sharm El Maia in Um El Sid. seveda pa ni koralnega grebena. Laguna vista pa je v zalivu Naby, kjer tudi bolj piha.
HVALA VSEM, KI STE SE POTRUDILI ODGOVORITI!!!
Naj povem, da sem našla (vsaj po slikah sodeč) “sanjski” hotel, ki se imenuje GHAZALA GARDENS, vendar ga prodajajo le na last minute in je polet iz Munchna, kar nam ne odgovarja preveč. Mogoče ima kdo kako informacijo o tem hotelu?
Ja, LAGUNA VISTA je res kar dopadljiv…
Dashenka: a se res splača doplačat za superior sobo? Me kar mika, moram priznat…
Še enkrat hvala vsem!
LP
E.
Močno priporočam obisk hotela Iberotel Grand Sharm, ki ima odlično plažo ter pester program animacije za vašega malčka!
Močno priporočam obisk hotela Iberotel Grand Sharm, ki ima odlično plažo ter pester program animacije za vašega malčka!
http://www.mojepotovanje.si/atraktivno/c4207/3184%5B/quote%5D
REKLAMA!!!!
Mi smo bili v Iberotel Palace zelo zadovoljni. Leži v zalivu, zato manj piha. Plaža je položna in primerna za otroke. Koralnega grebena ni, vendar ima hotel še eno plaža s koralnim grebenom, kamor vozi hotelska barka zastonj. Hrana je dobra, svežo zelenjavo in sadje smo jedli brez zadržkov (beri drisk). Skratka priporočam.
Forum je zaprt za komentiranje.