Tajska – Koh Samui
Jest sem bila lansko leto na Tajskem in bi ti raje predlagala Ko Tao. Ko Samui je namreč otok resortov,debelih Nemcev,ki imajo radi suhe Tajke in po moje preveč komercialen. Ko Tao je pa bolj potapljaški otok, ki ima tudi ful spedenane resorte,folk je zakon, ker je tukaj več mladih in seveda bolj na free.Povrh tega je pa tu ful lep.Dobra varianta je pa tud, da greste kar na oba otoka al pa celo še na Ko Phan Ngan (seveda takrat ko je polna luna,je tam noro), pa še otok lahko cel raziščeš s skuterjem,ma namreč dosti lepih zalivov, ki so bolj mirni in resorti so tudi povsod, če bi bili radi v resortih.Midva sva raje vzela privat hiško, ki je lahko tudi v prvi vrsti na plaži in te so zakon in še ceneje.
Živjo,
Tja bomo odšli z našo 3,5 letnico, tako da trenutno preživljamo dopuste v “eksotičnih” krajih bolj kot ne kot “debeli Nemci”. ŽAL.
Vendar pa bi želeli najt lokacijo oz resort, ki je:
1. Miren (torej, da mi zvečer ne nabija neka muska)
2. Čist
3. s sanjsko plažo in dostopom v morje primernim za 3 letnika.
Prevažanje s skuterji žal odpade, smo v obdobju, k najemamo avtomobile in taksije.
Dashenka, mi gremo decembra pa ti lahko potem kaj več poročam. Sicer smo hotel mi že rezervirali, ampak je kar precej drag. Je pa zraven še cel kup resortov za zmerno ceno ampak kako je z ostalimi stvarmi pa nimam pojma… kot sem že napisala Tripadvisor.com ti bo kaj več povedal! Imamo pa tudi mi eno pupo, malo starejšo kot ti pa se bomo prej ustavili še v Bangkoku in Chang Maiju pa tam naredili še malo izletov.
LP in upam, da vam drugo leto uspe
Živjo.
Torej email je: dashenka@email.com
Lahko še meni sporočite prosim vaš program? In preko koga greste? Hvala! Intenzivno iščemo nekaj, imamo 6let starega otroka. enadva3@email.si
Forum je zaprt za komentiranje.