Najdi forum

nakup šotora

Z možem se odločava za nakup šotora
in sicer bi rada kupila šotor za 4 osebe (spalnica in predprostor)

prilagam link, kako naj bi izgledal
ni nujno, da je od te firme
želiva pa približno tak model:

http://camping.enakupi.com/Iglu-sotor-Dakota-4-osebe-pr-17264.html

prosim vas, tiste ki imate šotor podobe temu, za čimveč nasvetov, informacij
katere znamke in model imate, kje ste ga kupile in ceno

Tule je kar nekaj cenejši.

Še cenejši le v Leclercu, lahko ga pa naročiš preko Enaa, za 173 EUR, mislim, da je pri tem znesku dostava zastonj.

Smo imeli takšen model, le da je imel eno spalnico namesto dveh in več “oken”. Mislim, da je bil za 5 ali 6 oseb. Super, ker ima zračnik na vrhu, ker vroč zrak ne ostaja notri in visok predprostor, ki pride prav ob deževju. Minus pri nas je bil, da tam, kjer je bil spalni del ni imel tistih “zavesic” spodaj, ki preprečujejo, da bo ob deževju tekla notri voda (predprostor jih je imel). Sicer jih nismo ravno potrebovali, ampak lahko pa bi jih… Drugače je bil pa kar v redu. Velik praktičen predprostor in kar velik spalni del. Dobro je, da ima lahko vhod iz treh strani, kar je fino pri postavljanju oz. iskanju prostora, ko pogosto ravno moti kako drevo, drug šotor… Več vhodov tudi omogoča temeljito zračenje – prepih. Naš je bil kupljren pri Sun&fun, se mi zdi da HighPeak. Ima pa enak model z rahlimi odstopanji več proizvajalcev. HighPeak pa ne bi še enkrat kupili, raje bi se odločili za drugo znamko.
Sedaj pa imamo drugačnega – enake površine, a je bolj pokončen in ima več prostora.

Moje mnjenje;
Midva sva se odločila za nakup šotora znamke Ferrino – Iglu šport, sicer so nekoliko dražji, kljub temu pa se preverjeno dobro obnesejo tudi ob morebitnih nalivih.

kateri model pa sta vzela od ferrinota?

kateri model pa sta vzela od ferrinota?

Če še pride v poštev: vsekakor kupita takega s predprostorom, ker pride zelo prav. pa malo poglejta na kakovost samega šotora, vodni stolpec, šivi itd. Poceni je lahko tudi dobro – ali pa tudi ne 🙂

Živjo,

Jaz sem veliko prebrskala in nazadnje sva se odločila za High peak Ancona 4, mislim da bo ful ful dober, 3000mm vodni stolpec, varjeni šivi, zraven pa ima še tla za predprostor. Cena 173 EUR in preko enaa ker so šk.loki sun fun že pošle zaloge.

Včasih so bili zelo popularni srebrni šotori. Sedaj pa jih ni več videti. Zakaj? Ali kdo ve, zakaj ne delajo več srebrnih šotorov? Mislim, da se poleti kar pozna, če nanj sveti sonce, da je bistveno hladneje.

Mi imamo Ancono 5 in tudi nima tistih zavihkov tam kjer je spalnica, predprostor jih pa ima.Drugače je pa to res en zeloooo super šotor.
Amalfi je pa zakon.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close