Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice korzika s kolesom

korzika s kolesom

Živjo,

začetek septembra bi šla na Korziko s kolesom (za 14dni). Do trajekta z avtom ali pa z vlakom, potem z ladjo do Bastije. Kolesarila bi bolj ob obali, na dan bi naredila 50 -70km, spala v kempih ali pa kar na prostem..Če je kdo zainteresiran in ima podobne želje, naj se javi.

lp,
Teja

Ejla Teja!

Jast imam precej podobne želje, morda jih lahko vskladiva, vsaj za prvi del poti. Spodaj imam tudi jast objavljen oglas da iščem sopotnika za na Korziko in Sardinjo v septembru. Grem pa s Trsta z vlakom do Piombina pol pa do Bastie trajekt. Cena vlaka in še kake druge stvari so napisane v moji temi (Korzika in Sardinja s kolesom)

fajn se mej!

ojla,

sem vidla oglas, in vse super edino kar me je zmotilo je 100km na dan, jst pa tok ne bi..sem bolj za uživancijo..če ti je 70km na dan dovolj, bi šla lahko skupaj.

lp,
Teja

OK!

Raje jih prevozim 70 v dveh ko 100 sam:) proti koncu pa boš itak imela že tolko kondicije, da jih boš 150 brez problema. Mene tudi mal koleno daje tako da ne bi bilo prav da bi preveč forsiral.
Kaj si prijavljena couch surfing? Lahko bi v kakem mestu pri komu prespala. Če ne pa tudi jast mislim spat v kampih.

Si sigurna da greš al še visi v zraku? kaj pa hrana? Kuhalnik vzamemo? Al jemo suho in zunej?

Lp; Andrej

živ,

glede hrane, bi vzela kakšen kuhalnik, baje je hrana v restavracijah precej draga. žal nimam nobenih tovrstnih iskušenj z couch surfing in čim podobnim, tako da bi kr spala v kempih. glede potovanja sem odločna in bi res rada šla, sama pa glih ne..bi že šla pa mi je vse skupaj padlo v vodo, zaradi zdravstvenih težav, ki sem jih odpravila:)..ti nimaš še nobenga kandidata?
dej javi se mi na spodnji mail, pa se dobiva na kakšni pijački, da vidimo če so interesi podobni.

kaira_@email.si

lp,
Teja

živjo,

glede hrane, bi vzela kakšen kuhalnik, baje je hrana v restavracijah precej draga. žal nimam nobenih tovrstnih iskušenj z couch surfing in čim podobnim, tako da bi kr spala v kempih. glede potovanja sem odločna in bi res rada šla, sama pa glih ne..bi že šla pa mi je vse skupaj padlo v vodo, zaradi zdravstvenih težav, ki sem jih odpravila:)..ti nimaš še nobenga kandidata?
dej javi se mi na spodnji mail, pa se dobiva na kakšni pijački, da vidimo če so interesi podobni.

kaira_@email.si

lp,
Teja

živjo,

kaira_@email.si

lp,Teja

ups:)

Se pridružujem Športnici, da se raje izognite vzhodni obali, ker nimaš kaj videt razen peščene plaže in morja: čisti dolgčas, pa še nevarno je, ker ta del vsi norijo; prišli iz Korzike pred enim tednom

Smo obdelali celo, okrog in okrog. Zahodna je zanimiva in razgibana, pa čeprav je ozka ni nevarna, ker vsi vozijo počasi.

Vredno ogleda.

Ejla

Hvala la corse, pomojem bom/bomo res šli po zahodu in stiskali zobe.

Ej Teja meni ne uspe ti mejla poslati. Kaj maš morda mejl brez črtice v naslovu?

POskusi ti na mojga;

curkandrej@hotmail.com

Lp;Andrej

pROSIL VAS BI ČE MI LAHKO DASTE VEČ INFORMACIJ GLEDE KORZIKE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close