Zakintos hotel Gloria Maris
pozdravljena,
Bili smo na Zakintosu-NEPOZABNO. A ne zaradi lepot, ampak zaradi grozne noči ki sva jo prezivela v Laganasu.
Da ne bom dolgovezila in prevec obujala grde spomine povem samo to, da so naju okradli – ponoci, ko sva spala v sobi. Prisel je skozi odprta balkonska vrata (nasa napaka-priznam), v četrto nadstropje…..po pozarnih stopnicah, ki so bila vsaj 4 sobe stran od nas.
Ker me je “nekaj” prebudilo, sem zagledala kako nekdo kleči poleg mojega moža ——. Zavpila sem, skocila iz postelje, ga ujela…, takrat se je-koncno prebudil se moz…., a nama je zbezal, saj je cez naju vrgel zavese in sva ostala kot v pajčevini…. Skakal je cez balkone med sobami, stekel po pozarnih stopnicah, preskocil hotelsko ograjo in zbezal v noc (okrog 03h ponoci). GROZA!!!
Zgodba je dolga….
SAMO V OPOZORILO……KRADEJO FANTJE-CIGANI, KI JIH V LAGANASU ZVECER NE MANJKA, LE OPAZOVATI JE TREBA….
NIKOLI-NIKJER NE SPITE Z ODPRTIMI OKNI IN BALKONSKIMI VRATI..CEPRAV JE VROCE!! NIKOLI NE VES…..A NI TREBA DALEC DA TO DOZIVIS—LE DO ZAKONTOSA……
DRUGACE PA JE OTOK….OK. NAJLEPSI JE PIRATSKI ZALIV, A KAJ KO DO NJEGA NE MORES-LE PO VODI! POSTANEK Z LADJICO PA TRAJA CCA 2 URI…..
LP
jaz sem bila letos v Gloria Maris: osebje prijazno, hotel ima 3*, kar je malo oz. sobe so skromne, klima je proti doplačilu (7evrov/dan!), hrana pa še kar okusna, s tem da je zajtk enoličen (salama, tri vrste sira, kumare, paradižnik, eurocrem, maslo, včasih jogurt), večerje pa še kar, če nisi preveč gurman:).
Videla sem, da je v redni ponudbi kar drag, js sem vzela last minute in v prim. s ceno iz redne ponudbe sem bila zadovoljna. Npr. če bi dala pa 529 ev. v višku sezone – to ceno sem zasledila zdanjič na letaku – bi mi blo žal oz. je predrago za tako nastanitev.
Je pa lokacija super, tako da je mogoče zato bolj cenjen; od tu imaš najlepši možen dostop do kareta želv, ful je mir in fajn plaža; to so pa plusi!
Forum je zaprt za komentiranje.