Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grčija-z dvoletnikom

grčija-z dvoletnikom

Kajče noče pit, ko letalo vzleti? Kaj narediti? Zelo bom vesela kakih komentarjev starsev, ce mi lahko napisete, kako ste ordinirali s hrano in pijaco dol. Partner bi sel, meni sicer ni, pol sem pa prpa oz me je strah…skrbi me kaka driska, bog ne daj..

HVALA!

Mi smo šli na Ciper ko so bili otroci stari 8let,6 let in 18 mesecev pa ni bilo problemov ne na letalu ne na Cipru.Enako je bilo tudi 2 leti kasneje na Kreti.Tako da ni panike.Ti kar pojdi.
A grem jaz namesto tebe?:-))

Naš starejši je bil prvič v Grčiji, ko je bil star 1 leto, mlajša je bila prvič v Grčiji stara 10 mesecev …
Mogoče nama je bilo čisto enostavno peljati otroke dol zato, ker sva Grčijo poznala in se nama je zdelo lažje peljati otroke 2 uri z avionom, kot 8 ur z avtom do Dalmacije.
Otroka sta jedla vse, s seboj nisem nosila nič. Jedli smo v gostilnah, ker je v Grčiji res škoda jesti v hotelu. Nikoli nismo imeli nobenih težav. Edino pri vodi smo malo pazili, da je bila ustekleničena. Zobe pa smo prali s tisto iz pipe 🙂
Gremo vsako leto v Grčijo in se otroka že prav veselita.

Živjo!

Mi smo ravno nazaj iz Grčije, en otrok ima 14 mesecev, eden pa 4 leta. Imeli smo se fajn, vse jima je bilo zanimivo in ves čas smo hodili (se vozili z busi, ladjo) okrog. Na hotelski plaži smo bili bolj malo, pa je bila zelo lepa. Kot je že rekla ena predhodnica – nam je bilo lažje 1.5 uro na avionu (+ nekaj čakanja na letališču) kot pa ure v avtomobilu, kjer so otroci ves čas privezani na sedež.
Še bomo šli.

Tini in juhugr…a lahko priporočita kak hotel, destinacijo? Glede na to, da poznata…
HVALA!

Veliko družin z otroki je bilo letos v hotelu Erytha na Chiosu. Midva sva sicer brez otrok, a sva videla, da so se družine očitno prav fajn imele. Ta hotel ima tudi lastno plažo. Midva sva bila v sosednjem hotelu, Golden Sand, ker v Erythi ni bilo več prostora. Tudi golden sand je bil zelo super, pa tudi precej družin z otroki sva srečala, tudi z majhnimi. Pred hotelom je res velika peščena plaža, voda je nizka. Midva sva potovala preko Intelekte.

HOtel Zakantha Beach, Argasi, Zakintos.Velik bazen, otroški bazen, morje mivkasto, 10 metrov od hotela, v morju so veliki kvadri par metrov po mivki, tako da otrok lahko sedi v plitvini (10 cm) in se do onemoglosti igra, valja po mivki itd…uglavnem uživa. Hotel stoji na glavni ulici v Argasi na začetku le-te. Tako da je vse na dosegu roke. Udobno in lepo.

Louis Zante Beach Zakintos, super lokacija za družine z malčki,
veliko igralo v obliki gusarske ladje, pa otroško igrišče s hišicami, hotel tako rekoč na plaži. Nam je bil super.

Super, hvala…

Zdaj pa samo se to: letalo….kaj če noče pit, kaj je pol s tistim pritiskom v glavi, kako izenačit? Ker se spomnim, ko sem se prvič peljala, sem kr nekaj časa rabla, da se mi je odprlo, kaj pa pri otroku?

Če bi se dojila, ne bi bilo problema, za pitje sredi hude pustolovščine z letalom pa ne vem kako bo…če bo želel?? 🙂

Potem mu pa daj bombon malo pred vzletom in pristankom!

A lahko je? A je isto? No, pa recimo da nič ne bi hotel (ziher je ziher)…Kaj storiti?

Lp

še enkrat živjo!

1. Mi smo bili na Lesbosu, Karpatosu, Kreti, po celini. Imamo tak sistem, da vzamemo last minute varianto in nam je hotel najmanj pomemben – itak smo cel dan na terenu in jemo zunaj. Tako, da nisem ravno najboljši vir informacij 🙂
2. Jaz nisem nikoli komplicirala med vzleti in pristanki. Kmalu po vzletu začnejo krožiti stevardese in dobijo pit. In je tkooooooooooooo imenitno pit iz tistega lončka!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close