ekvador,peru, bolivija
Tema: potovanje Peru, Ekvador …
Avtorica: Rina
Datum: 28. 8. 2007
Super destinacije! Potovala sem le v Ekvador in od tam v Peru, za Bolivijo ni bilo več časa. Najbolje v lastnem aranžmanu. Cene so zelo ugodne, glede hotelov ni težav, tudi javni prevoz je odličen. Toplo priporočam, vsaj mesec dni si je pa treba vzeti, kajti inkovska civilizacija je enkratna!In pokrajine te očarajo.
Pozdravljena,
naša družina namerava potovati v Peru in Ecuador med jesenskimi počitnicami, bolj ali manj v naprej rezervirano. Ali imate kakšne izkušnje z rezervacijami preko net-a? kako sigurno se izvede rezervacija in plačilo npr. križarjenja na Galapaške otoke? Ali je npr. ecuadorska agencija Zenith travel, ki ena izmed mnogih ponuja križarjenja zanesljiva?
Kakšni so Ecuadorci? So kot Mehičani ali kot Arabci?
Hvala za pomoč
Zivjo,
Juzna Amerika je definitivno moj najljubsi kontinent.
Koliko časa pa imas za potovanje?
Dejstvo je da vsaka od teh dežel ponuja neštete možnosti za aktivno spoznavanje dežele, bogate so s kulturo, glasbo, zgodovino.
Zdaj je samo odvisno kaj te zanima. Mesta, aktivne počitnice, ples, dobra hrana.
Sama dobro poznam Ecuador, Peru, Bolivijo. Odvisno od tega koliko casa imas je potem mozno zasnovati tvojo pot. Kar nekaj casa moras racunati tudi za to da bos potovala z avtobusom. Potovanje ponoci je ponavadi ekonomicno in zjutraj se zbudis ze v drugem kraju.
V enem mesecu se da na hitro pogledati glavne stvari, vseh stvari itak nikoli ne bomo morali videti.Zato se je potrebno vračati.
Drugace pa dobro poznam Kolumbijo, saj sem tam zivela in moram reci, da je to moja st. 1 drzava. Pa se Venezuela, da Argentine sploh ne omenjam:)
Srecno pot
Ursula
TrekTrek – udobne avanture
http://www.trektrek.si
Forum je zaprt za komentiranje.