Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kampiranje ob slovenski obali

Kampiranje ob slovenski obali

Živijo

S fantom sva se odločila, da bova letos kampirala na slovenski obali, vendar se sprašujeva v kateri kamp naj greva. Ker sma bol mirna in nisva za zabave, kamp Lucija 100% odpade. Na izbiro imava kamp Ankaran, kamp Izola in kamp Belvedere. Poznate še kakšnega?

Če ima kdo kašne izkušnje, pozitivne ali negativne, se priporačam, da jih delite z nama.

Lep pozdrav
Kelevra

oj

ja za kamp belvedere,….. hmmmmm tam sva midva bila kar nekajkrat in mi je the best res!!!

pa še sedaj ko imava otroka smo bili en vikend tam in smo res uživali!

to leto nam sigurno ne uide vikend kampiranja v belvederu!

samo v Izolo ne..kot sem lahko videla, bo camp v Ankaranu letos zelo lepo zrihtan, sta pa tudi campa v Strunjanu in Fiesi..

Priporočam Strunjan in Belveder

Živjo!

S fantom sva šla na slovensko obalo. In moram reči, da sem bila nad kampom Belvedere in Izola zelo razočarana, ko sva prišla do tja, sva videla da je kampa cca. 20×10 metrov na ograjeni parceli, zato sva se takoj obrnila in šla nazaj proti Izoli. Kamp v Izoli je dvakrat večji od Belvedere, pa zopet ograjen, da se človek počuti kot v ptičji kletki… Na koncu sva odšla do Ankarana, kjer je kamp, ki ga ne morem prehvalit! Šteje preceeej več kvadratnih metrov, ima morje in bazen. Je zelo urejen in čist, in je res – 1A.

Tako da, z moje strani – priporočam kamp Ankaran.

Lep pozdrav

Belveder!!
Kopajta se pa na divji plaži, ki je pod kampom. Jaz sem bila letos prvič tam in nisem mogla vrejeti lepoti.. da je to Slovenija. Krasno. Edina slabost Belvedera je, da nima konkretne trgovine – le en kiosk, kjer prodajajo osnovne zadeve…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close