Odpoved letovanja
Pozdravljeni,
ne morem verjeti, da se to v tem času dogaja…..
3 dni pred odhodom me pokličejo z agencije in pravijo, da je hotel poln in da ne morem iti tja na dopust………
Rezervirano je bilo pred 4 meseci, dana je bila ara, pred cca 14 dnevi pa vse plačano…..
Imam vse urejeno in organizirano….
Sedaj pa KATASTROFA….Ponudili so mi dve drugi varianti….
Takole ti ga sračka ena slovenska agencija….. K _ _ _ _ _.
Nič, bom moral kaj drugega si izmislit….
LP
Nam se je zgodilo enako. Imeli smpo rezervirano Grčijo z Globtourjem. Manj kot teden dni pred odhodom so nas poklicali in povedali enako. Ponudili so nam denar nazaj, let teden dni pozneje ali pač kaj drugega iz njigove ponudbe. Mož si je potem komaj prestavil dopust ( jaz sem v porodniški) in smo šli teden dni pozneje, ampak bi bilo bolje, da bi šli kam drugam, saj plačani hotel no bi takšen, kot so ga predstavljali v katalogu. Zdaj čakamo na odgovor pritožbe.
O šit! ne morem druzga rečt. Pa kaj se grejo! Ljudje garajo/garamo za dopust celo prekleto leto pol ti pa skenslajo tkole par dni pred odhodom…katastrofa. Vem pa da so nekatere agencije v SLO hudo gnile. Prvič, zadnjič in nikoli več s Hejj v Španijo (Barcelono). So nas tamlade kr skupi s 60letniki spravl (iz Ilirike!?!) in potem se je obljubljena novoletna zabava do jutranjih ur sprevrgla v to, da smo ob 1h zapustili Ramblo, kjer smo čakali na novo leto. Dizaster.
Me sploh ne preseneča, Kompas je eno samo sranje.
nekdaj je veljal za oh in sploh agencijo in s(m)o ljudje verjeli in navalili in kupovali pri njih aranžmaje in … Danes je pa tolk drugih in gnili Kompas bo moral temeljito premisliti, kako se jim bo še splačala tale njihova politika.
Predvsem vztrajaj, da ti vrnejo denar, in pejt drugam. Na trgu je veliko agencij, pazljivo izberi, kaj bi, ne nasedaj vsaki informaciji in se lepo imej na dopustu.
Kompas pa, če misli, da bo živel na starih lovorikah, se hudo moti. Jaz sem svoj zadnji aranžma pri njih za Barcelono plačala v celoti! dva meseca pred odhodom, ko pa smo bili na poti, sem izvedela, da so moj sedež prodali dvakrat. Ne, ni bila pomota, pač zahotelo se jim je, mene so presedli točno tja, kjer nisem hotela biti. Ob rezervaciji/plačilu sem tudi vprašala, ali je mogoče izbirati sedež, in so potrdili.
Aja, čeprav sem vse plačala takoj, so mi nagravžno prilepili rezervacijo. Ni veliko, pa vendar. za njihov gnil odnos preveč.
Predlagam, da vzameš denar (vztrajaš pri obrestih) in greš drugam.
razočarannnn – če ne veš je v Kompasu večinski kapital hrvaški. Sicer pa to ni tako pomembno.
Zanima pa me kako se take stvari s strani agencije dejansko rešujejo (oziroma bi se morale rešavati).
Ob takih dogodkih je denar v drugem planu. Dopusti so podpisani, pogled na upravičeno razočaran otroški obraz pa nikakor ni prijeten.
Svetujem ti da pokličeš na brezplačne pravne nasvete na 0808899, kjer se res potrudijo in ti popolnoma razumljivo predstavijo tvoje pravice
Forum je zaprt za komentiranje.