Najdi forum

zambratija

Mene pa zanima če poznate Zambratijo v Istri in kakšne so izkušnje?

Ja, ravno nekaj dni nazaj sem bila dol, sicer v Savudriji, samo smo se tudi do Zambratije sprehodili. Kaj te zanima?

mene tudi:)

kakšna je plaža? je kaj sence? kaj sprehajalnih poti? imamo majhnega dojenčka…

Jaz sem videla dve plaži, samo ni bilo kaj dosti sence. Pa bolj skalnato je, tako da bi rekla, da ni preveč primerno za male otroke. Sprehajalnih poti pa je nekaj.

Zdravo!
Upam, da je tema še aktualna. Jaz sem bila na dopustu v Zambratiji, že ne štejem več, tolikokrat. Prav v zambratiji je zaliv z mivko in čisto nizko vodo; od kolegice sta oba otroka prav tu shodila, letos pa bo najbrž moja hčerkica, saj gremo tudi letos.
Kar se pa tiče sence, je pa res bolj kriza, malo naprej od mivke se pa da dobiti tudi senco in potem sprehoditi do morja. Mi smo ponavadi tako prakticirali. Pa tudi marela je ena možnost. Da se pa dobiti tudi apartma zelo blizu plaže, tako, da sploh ni panike.
Najbolje se je en dan zapeljati dol, pa malo pogledati in si kar na licu mesta rezervirati, pride tudi ceneje kot prek agencije. Pa skoraj pri vsaki hiši oddajajo apartmaje.
Če te še kaj zanima pa kar vprašaj,
Lep pozdrav, pa prijetne počitnice.
Anaja

Pozdravljena!
Mi se odpravljamo v soboto. Zanima me, kje je kaj hotel Vilola, namreč tam blizu imamo app. Predvsem koliko je do plaže (sicer rekli da 300m), ne vem če je res.
A voda je čista? Pa sprehajalne poti za vozičkarje so?
Ne vem zakaj me letos vse skrbi. prvič grem v Istro, prej smo hodili v Dalmacijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close