Brela – kolesarjenje?
V Breli je sicer veliko sprehajalnih poti, ob plaži, v senci.. Ampak je vmes kar neka stopnic.
Če se da prit ob obali prav do Makarske, pa ne vem. Verjetno ni neprekinjene potke. Gorsko kolesarjenje si jih gre pa veliko. Mi se zaenkret še vedno raje sprehajamo.
Gremo pa že naslednji teden. JUPI!!! v apartma.
lep pozdrav vsem.
Naslednji teden grem z družino na morje, ugibamo pa med samo dvema lokacijama in sicer: Rovinj in Brela. Nismo pa še bili na nobenem od teh dveh krajev, sem pa kar nekaj informacij že izbrskal. Zanima me vaše mneje glede izbire. Če sam pripomnim bi dosti raje šel v Brelo, ker se da marsikje razbrat, kako čudovito plažo ima, po drugi strani pa je prevoz dražji do Brele, ampak to ni neka ovira. Najbolj me zanima kako je z Brelo te dni, ker sem zasledil na tem forumu, da zna bit nora gužva. Namreč cilj nam je točno plaža Punta Rata, samo ne bi pa tam rad ležal kot riba v konzervi. Prosim pripomnite kako, katero lokacijo bi viraje izbrali za naslednji teden. Pa še nekaj, kakšne so šanse, da najdemo apartma za 4 osebe v Breli kar na slepo, torej brez predhodne rezervacije?
Hvala za odgovore in uživajte poletje.
Forum je zaprt za komentiranje.