kam na izlet za 2-3 dni v bivšo “yugo”
Slovenijo smo že obdelali po dolgem in počez, zdaj premišljujemo da bi šli kam v bivšo yugo, Smo ne vemo kam (za 2,3 dni)??? kar poznamo je samo nekaj hrvaških letovišč in to je to.
Torej kje ste že bili, s katero agencijo, kam se splača it, da bi res imeli kaj za videt??’
Čim več koristnih informacij, please!!!!
Če še niste bili v Beogradu, vam ga toplo priporočam. Tri dni bi moralo biti dovolj za ogled mesta, dobro jedačo in še boljši šoping. Lahko pa se odpravite v Bosno in greste po poteh AVNOJ-a. Bihač, Jajce. Vmes se vstavite v Drvarju, pogledate še muzej Neretve in Sutjeske. Tudi to je zanimivo. Mene osebno mika Sarajevo, ker še nisem bila. Tudi Makedonija je zanimiva, ampak če imate tako malo časa, se jaz ne bi odpravila tja, ker ga boste preveč porabili na sami poti.
mhmm…mislim da bo kar Sarajevo, tista destinacija…mislim da je bilo največ predlogov
zdaj pa samo še nekaj podvprašanj…ste šli na organiziran, voden izlet ali kar v lastni režiji
mi bi šli raje z vodičem, organizirano, se mi zdi da lahko veliko več vidiš, kot pa če bi se sami tam lovili
tisti ki ste šli z agencijo….s katero ? Ste bili zadovoljni?
jaz bi pripomnila edino glede agencije … meni je res smešno ko v program nabutajo vse … ni da ni .. in ko potem ljudje pridejo domov sploh nimajo pojma kje so bili ali kako so tja prišli ali koliko kaj košta ali …
raje gremo sami, vidimo manj, oziroma tisto kar nas res zanima … vzamemo dober vodič in vsaj vemo kje smo bili 🙂
malo razmišljam naglas 🙂
Mi smo šli v lastni režiji. Ogledali smo si tisto kar smo si želeli. Vzeli si morda kje več oz manj časa kot bi bilo v organizaciji.
Je pa presenetljivo koliko Slovencev pohajkuje po Sarajevu. Še bolj presenetljivo pa kako smo bili veseli eni drugih. Kot, da bi bili stari znanci smo se zicnali v prvi lokal, spili pravo bosansko kahvo in si izmenjali naše izletniške izkušnje.
Forum je zaprt za komentiranje.