Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grški otok – družinske počitnice

Grški otok – družinske počitnice

Pozdravljeni,

rada bi šla na poletne počitnice v Grčijo. Kateri otok in hotel priporočate, glede na to da imava triletnega otroka?
Preko katere agencije ste vi potovali?

Mogoče sem še malo zgodnja, vendar komaj čakam poletje.

LP

mi smo šli v Rhodos preko Sončka! bilo je vse o.k.
prav v družinskemu all inkl. hotelu (Esperides Beach-Family Resort)
bilo je krasno-
čeprav all. inkl. ni nujno.

drugo leto se pa spravimo na Krf.

Mi smo bili poleti 2006 na Krfu, Lefkasu, Kefaloniji in Zakintosu.
– Če hočete še kaj več poleg lepe narave, potem je to Krf.

– Lefkas in Kefalonija sta čudovita, kristalno morje, peščene plaže… Res super.

– Če vam je zelo všeč Anglija, potem pa priporočam Zakintos: nešteto angleških turistov, angleški pubi, majice z napisom London, UK…

Potovali smo v lastni režiji ladja/avto/šotor.

Jaz sem bil 2 leti nazaj v začetku julija na Kefaloniji. Takrat ni bilo kaj veliko turistov, še največ slovencev sem srečeval. Vzel sem avto, tako da sem pregledal bolj kot ne vse dosegljive plaže, ki jih je res veliko, tudi takšne z bolj plitvo vodo in mivko se najdejo, kar je za malega najbrž še najbolje, je še ena zanimiva jama za pogledati, pa kakšen grad, samostan se najde, pa še par arheoloških ostankov …

Jaz sem takrat šel preko kompasa “no name” (ne veš, kje boš spal) varianto, ker me je ta komplet (letalo+bivališče) prišel skoraj ceneje, kot če bi kupoval samo letalsko karto posebej, kjer mi do dneva pred odhodom niti niso zagotavljali, če bi sploh dobil karto za letalo. Razen na začetku in na koncu počitnic pa tako nobenega od njih nisem videl, da bi se moral kaj z njimi ukvarjati, tako da mi je bilo vseeno ali si sam dol iščem prenočišče ali pa kar že tu vzamem. Kakor sem pa videl, kje so pristali drugi v dosti dražjih hotelih, sem na koncu videl, da sem sam dobil še bolj kot ne najboljše bivališče, kar se tiče lokacije. Jaz sem bil v kraju Poros, če se dobro spomnim imena, kjer si zvečer lahko še šel malo ven in se je še kaj dogajalo. Ostali pa so bili večinoma v nekih osamljenih hotelih bolj na hribu, kjer si niti ne predstavljam točno, kje so se kopali in še nobenega mesta ni bilo blizu, da bi se sprehodil. Jaz sem sicer bolj raziskoval otok, tako da sem se na plaži v Porosu kopal samo zadnja 2 dneva in sem imel do nje samo par metrov. Tako da če ne mislite jemati avta, potem je dobro preveriti lokacijo hotela in plažo.

Mi smo šli na Thasos, ter Zakintos, bilo je nepozabno lepo

Santorini

Lefkas

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close