Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice CRES – Hotel Kimen 3*

CRES – Hotel Kimen 3*

Ali je kdo že bival v tem hotelu? Kakšne imate izkušnje? Kakšne so plaže?
Ali mi lohk pove kdo kaj več o tem hotelu in še kaj več.

Hvala!

A kdo pozna to? A je že bil kdo tu?

jst sem bila lani, soba je bila lepa, sicer pa so bile prenovljene in neprenovljene sobe…
velik problem: VROČINA, klime ni v sobah…
drugač je lepo in ok, všeč mi je bil zajtrk (obilen, raznovrsten, samopostrežen)

Živjo!

Mi smo bili lani na Cresu, sicer v privat sobi, blizu hotela Kimen, tako da ti lahko povem, da je plaža super(mali kamenčki) in tut malo senčke. Sploh za majhne otroke je zelo primerna. Tako, da smo tudi letos imeli v igri hotel Kimen, ker je pisalo, da naj bi bil do junija 2008 prenovljen. A smo na koncu rekli, da bomo pa malo zamenjali lokacijo, drugo leto pa mogoče spet Cres. Ker je res lepo, umirjeno in tudi center ni daleč. Svetujem ti, da na agenciji ali pa direktno v hotel vprašaš če je res prenovljen.
Sta pa bila moja starša lani v tem hotelu in sem šla pogledat sobo. Kljub stari opremi je bila uredu. Glede klime bi ju mogla vprašat, ker mi je že mal ušlo iz glave. Če te še kaj zanima, kar vprašaj.
LP 🙂

Vprašali smo in rekli so da sobe so klimatizirane. Tako da letos gremo v ta hotel. Upam, da se bomo imeli lepo in da je res klima v sobah.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close