KAMP Finida
Včeraj sem malo brskala po netu za kampi, z dragim se namreč odločava kam letos it. V poštev pride nekaj v bližini … naša obala ali pa Istra … ampak ker greva k nam verjetno itak kak vikend kampirat (Savudrija-bila lani-zelo zadovoljna!), bi šla za cel teden pa kam drugam … In našla sem ta kamp – Finida, ki bi naj bil miren, morje čisto blizu in še ne daleč stran od Umaga je.
Je kdo že bil ? Zanima me kako ste bili zadovoljni, je res na tako lepem placu, pa mir ?
Pozdrav vsem, lepo poletje in hvala za odgovore že zdaj!!
Hodili smo tja pred mnogimi leti. No, lansko leto sem bila pa spet tam na hitro na obisku. Še vedno je mirno, majhno in luškano, prenovili so ga na novo, fajn je, ker je skor ves v senci. Zna pa bit kar nabit, ker je res bolj malo površine, tko da za megalomansko prikolco bo bolj težko, kakšen šotorčič pa po moje ne no problema stisnt not kadarkol.
Tam direkt pri kampu ni bilo všeč morje, taka zalivska mlakuža. Ampak če se sprehodiš po plaži 10 min stran, si komot najdeš lepši kotiček na skalcah.
Je pa res, da se bolj malo dogaja, en bifejček zgoraj, ena mala restavracija spodaj, res je bolj mirno. Za dogajanje se pač odpelješ v Umag ali Novigrad.
Nama bi ta mirnost odgovarjala. kak dan pa bi se že zapeljala do Umaga ali si šla pogledat Novigrad, kjer še nisva bila.
Nimava prikolice, ampak šotor – ni pa majhen, no, za 4 osebe. upam, da bodo imeli prostorček frej ob koncu julija.
In da je šotor v senci – to je zlata vredno 🙂
Hvala obema in še se proporočam … da slišim kako ste se imeli vi tam, če ste bili.
Forum je zaprt za komentiranje.