sardinija campi – avto zraven šotora?
odhajamo Sardinijo in imamo predvidene postanke v naslednjih campih:
. La Marioposa (Alghero)
. camping capo feratto (Villasimius)
. camping Torre Chia (Costa del Sud)
. Spinnaker (Oristano)
zanima me, v kolikor je dovoljeno imeti avte poleg šotora. in če ne, ali lahko vsaj stvari lahko pripelješ do prostora in potem avto odstraniš? oz. ali gre za camp prostorčke kjer tudi blizu ne moreš zraven z avtom?
v odvisnosti od tega bom napakirala camp stvari…
v kolikor se kdo spomni kako in kaj vam bom zelo hvaležna.
Za prvi in zadnji kamp najdeš podatek tule
, za drugega piše na njihovi spletni strani, da je avto možno parkirat v kampu.
Smo že naleteli na tak kamp, so imeli neke male električne avtomobilčke za notri zvozit stvari. Samo ker se mi na dva do 3 dni selimo in večine stvari sploh ne dajemo iz avta, taki kampi za nas ne pridejo v poštev.
La Mariposa je kamp sestavljen iz dveh delov: en del je hribček, poraščen z borovci, drugi del je pa travnata, ravna površina. Če si na hribčku avto ne more biti zraven, mora biti parkiran spodaj in je kar daleč. Če si na ravnem delu in imaš srečo, da dobiš prostor tik ob ograji imaš pa avto lahko zelo blizu. Sicer na drugi strani ograje, ampak povsem blizu.
Spinnaker je pa fenomenalen kamp, zelo zelo lepo urejen. Avta ne moreš imeti zraven šotora, ampak lahko pripelješ povsem blizu, toliko da razpakiraš oz. zapakiraš. Je pa res lep kamp!
Torre Chia – po 1. juliju ne moreš več z avtom noter. Info je stara 4 leta, zato še preveri. Je pa sicer lep in velik kamp, veliko sence in res mi ni bilo jasno, kako ne pustijo noter z avtom. Na južni obali bi priporočila tudi kamp Flumendosa. Veliko sence, blizu plaže, vendar manjši kot T. Chia (tu je bilo takrat na plaži tudi ogromno morske trave).
La mariposo ti je lepo opisala viv, Capo Ferrato je pa tudi zelo zelo lep kamp. Avto imaš lahko zraven.
Forum je zaprt za komentiranje.