KUBA!
Pozdravljeni!
konec meseca gremo z 14 dni na KUbo. V Varadero. imamo plačan 14 dni all inclusive. Pa me zanima aj se splača it pogledat? Havano,..če kaj dogaja v mestih ponoči,….koliko stane rent a car, taksi, bus,…čimveč podatkov.
Aja pa če je kdo plaval z delfini v delfinariju?
Za odgovore se vam najlepše zahvaljujem.
Lp, M.
bili na Kubi lani decembra..NUJNO morate v Havano…mi smo najprej hoteli z avtobusom pa nas je na avtobusni postaji ustavil en fant in ponudil prevoz do Havane (pa še avto smo si lahk zbral) in smo se dogovoril in je vse klapal in bilo super..še prenočišče nam je zrihtal v Havani – nimam kej reč (lahk ti dam kontakt), cene se res ne spomnim več, a smo bili 4 in smo si razdelili-pa mislim, da je bilo poceni (mal več kot avtobus) nikako ne it v Havano z agencijami iz hotelskih ponudb – drago in dolgočasno..edino kar smo šli z agencijo je bil Cayo largo (ful, ful lepo) greš z avionom na en mali otok in je kot v raju…pa šli smo z delfini plavat – tud ful dobr..okol Varadera pa smo se fijakal s skuterji in domačimi taksiji…farma krokodilov, kaktusi,..
nardiš si dobr plan že doma (zemljevide, kontakte,…) pa se maš res lahk zelo luštno..ponoči pa ni ne vem kakega vrveža..se najde, a baje to ni več to kar je bilo pred leti – mal smo bli razočarani!! joj, pa če se spomnim na cuba libre pa mochito,..RES je bilo NORO…pa vsi so ful prijazni..dostopni..vsi ti pomagajo..nič ti noben noče..sem se počutla sredi Havane bolj varno kot kjerkoli drugje..največ kar ti je lahko je, da ti nekdo ukrade torbico…
Ojla!
bila na Kubi….tole od Tjaške sem šele danes prebrala. samo je isto kot če bi jaz pisala. en nam je n avtobusni ponudil prevoz in smo šli v havano,…vseisto. skratka ja res je lepa. na cayo lago pa nismo šli. smo pa v havani prespali, šli na izlet s čolni pa v Guamo,…res noro…ja dogajanja samega ni toliko kar se žurov tiče. res ne. dobro da smo bili 4 da se nam je dogajalo. sicer v hotelu skoz animacije in vse samo vseeno…
ljudje zelo prijazni…res…cuba libre, mojito, pina colada,…zakon. res zelo dobr. bi šla še kdaj..samo najprej še kakšen drug del sveta….
Tjaška, si bila še kje drugje tako daleč alisamo na Kubi??
Lp, M.
Forum je zaprt za komentiranje.