Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice celodnevno kopanje v termah olimje

celodnevno kopanje v termah olimje

Kopat bi se šli v olimje, za cel dan. Pa me zanima kako je s hrano. Otroci bodo hoteli jest, pa midva tudi. Se da tam kaj kupit (za kakšno normalno ceno) ali kako je s tem. s seboj verjetno tudi pijače ne smeš nesti, ali pač? Tisti, ki ste že bili tam, lepo prosim za pomoč, ker po telefonu niso hoteli nič kaj veliko govorit. Sem vprašala, pa je receptorka samo povedala, da imajo restavracijo. In to je to. Kaj se da tam dobit pa nič

Vse dobiš noter. Pa tudi če sama kaj neseš ti ne bo noben nič reku. Vsaj ko smo bili mi so otroci kake smoki jedli ali sadje ali kaj podobnega in ni noben nič reku. Drugače pa dobiš topel obrok notri. Zdej cen se glih ne spomnim.

mi smo bili včeraj

mi smo s sabo vzeli hladilno torbo, notri pa sendviče in pijačo. Nihče ni nič rekel, da ne bi smeli imeti, tudi ostali so imeli…pa še čips. V glavnem notri lahko neseš kar hočeš, vsaj po naših izkušnjah. Nam skratka ni nihče nič rekel, da ne bi smeli.

Je pa res, da imaš restavracijo znotraj kopališča, lahko pa vrneš čipe in greš na kosilo v hotel in se potem vrneš na kopališče.

Znotraj kopališča imaš tudi otroške delavnice mislim da od 11-12 ure in od 17-19 ure, kjer lahko otroci ustvarjajo.

Nam je bilo zelo lepo

A sence je kaj? Ali sposojajo senčnike? Ga imaš lahko s sabo? Koliko je pa celodnevna karta?

Sence glih ni

če prideš dovolj zgodaj (mi smo bili ob pol devetih), dobiš lahko dober plac, senčnik in ležalnike (zastopnj)

celodnevna karta – za dva odrasla in enega otroka – 30 EUR (mislim, da je družinska)

Najlepša hvala za vse informacije.Če je tako, bomo nekaj vzeli s seboj, pozno kosilo ali zgodnjo večerjo pa bomo pojedli ko se bomo nehali kopat in se preoblekli v “civil”. Hvala še enkrat.

Mi smo se pred parimi dnevi vrnili iz tedenskega dopusta v termah Olimija. Če se greste kopat med tednom lahko za karto koristite 50 % popusta ( ne vem točno do kdaj traja akcija, prejšni teden je še ), s tem da imate 5 tuševih zvezdic na osebo. Karta pride potem 5 evrov. Cene za kosilo so čisto normalne, samo meni pizza ni bila preveč dobro, drugo je O.K. Sence prav veliko ni, imate pa senčnike in ležalnike brezplačno.
Lepo se imejte

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close