Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice se enkrat PREVEZA – za uporabnico Beach hotel

se enkrat PREVEZA – za uporabnico Beach hotel

Če slučajno še kaj bereš forum… Sicer sem si jaz že nekaj drugega ugledala, mož pa pravi, da bodo sigurno kaj zrihtali, če bodo videli, kakšno je stanje. No ja, bomo še videli, kako se bomo odločili.
Imam pa vseeno vprašanje.
Ko si omenjala, da pijače ne strežejo, ali to pomeni, da moraš pijačo kupovat oz. plačat vso pijačo, ali kaj?
Hvala za odg.

Še berem. 🙂

Ne, pijače ni treba plačevati. Je bilo pa tako, da smo jo mi morali k šanku hodit iskat, ostalim gostom pa so jo stregli. Potem smo jih vprašali zakaj je nam ne strežejo, pa so nam rekli da zato, ker jo drugi gosti plačajo, mi pa ne. Najbrž jim še nihče ni povedal, kaj all inclusive sploh pomeni.
Ustekleničene vode ne dajejo. Samo točeno. Medtem ko vsi, ki tam delajo pijejo ustekleničeno. In to še celo medtem, ko istočasno jedo z gosti v restavraciji.
Vsi sokovi so ravno tako pripravljeni z vodo iz pipe.

Imam nekih 60 slik se mi zdi, ki jih bom priložila reklamaciji. Reklamacijo in slike bom poslala danes, 8 dni imajo časa za odgovor. Medtem ti jih žal ne morem poslati, če pa greste kasneje na dopust, pa ti jih potem lahko pošljem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close