Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bazeni Portorož

bazeni Portorož

Pozdravljeni, ker v soboto odhajamo na dopust me zanima, kateri hoteli v Portorožu imajo notranje bazene in kateri so najprimernejši za majhne otročke. Saj veste, lahko bo deževno in otročke je na morju treba tudi malo namočit in si skrajšat dolgočasen deževen dan. No, upamo na veliko sončnih dni.Hvala in lep pozdrav, majcka54

Poznam bazene v Hotelu Palace in Slovenija(Riviera).
Zelo primerni.

Tule najdeš verjetno več informacij, kot na forumu!

Super bazeni so v hotelu Slovenija (in Riviera-imata skupen bazen), še boljši je pa v Histrionu (Bernardin), je več za majhne otroke, tudi nekaj toboganov, ker v Sloveniji je samo en majhen otroški bazenček z 20cm vode.Za odrasle je pa oboje super.Mi gremo čez 1 mesec v Histrion.

Poznam bazene v Termah, Rivieri in Bernardin vodnem parku. Vsi so dobri, največ za male otroke pa je gotovo v Bernarinu. Največji kompleks, z največ bazeni.

Živi in pusti živeti

Bazene imajo Rivjera in Slovenija skupaj, Palce, Metropol in v Bernardinu. Vsi imajo notranje bazene, v Bernardinu je čisto zraven morja in največ zabave. Rivjera in Slovenija imajo zunaj manjši bazen, bolj za otroke namakat in sončenje. Metropol ima zunaj bazen, kjer se lahko tudi plava, za Palce sem pa že pozabila ali ima zunanji bazen. So pa vsi notranji bazeni zelo lepi.Malo poiskusite, da niste vsak dan v istem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close