kaj na letalo
Vzame se to kar se rabi na letalu…. pač kakšna igrača za otroka, kakšna jopica če slučajno preveč zahajcajo klimo, kakšni vlažni robčki.
Potem je pa fino vzeti še kaj vem sp.hlače+zobno krtačko+kopalke… če ti slučajno tja grede zgubijo prtljago, da imaš vsaj nekaj za se preoblečt dokler ti prtljage ne najdejo… tko za ene 2 dni.
Drgač je pa fajn če maš s sabo letalsko karto in potni list………
Joj, pa zakaj tako “propagirate” tablete proti slabosti???? Letimo s štirimi otroci vsako leto, že sedem let in še nikoli nisem imela tablet proti slabosti s seboj.
Predvsem otroku napolni nahrbtnik z nekaj igračami, s katerimi se bo (boste) zamotili, k sebi pa spravi zanj cel komplet rezervnih oblačil (če ne drugega, se lahko s čim polije) in majico, pulover z dolgimi rokavi. Sicer pa let do Turčije ni dolg, ko vmes postrežejo še obrok, let zelo hitro mine.
Prijetno potovanje želim!
No, saj to sem jaz mislila, zakaj tabletke samo zato, da bi otrok spal?? To se mi zdi čisto nesmiselno, če je posredi slabost, pa seveda so tabletke upravičene.
Tudi sama sem imela potovalne slabosti v otroštvu in vem, da imam srečo pri otrocih. Kreta, želim, da tudi pri vas kmalu prerastete te težave.
Forum je zaprt za komentiranje.