Najdi forum

kaj na letalo

Prosim osebne izkušnje, kaj ste vzele s sabo na letalo od Lj-Turčije v mesecu septembru.2 odrasla +4letnik
kaj ne smem pozabit?

Joj, marsičesa ne smeš pozabiti, ampak mislim, da sama najbolje veš, brez česa tvoja dva ne moreta. Pa do septembra imaš tudi še kar nekaj časa -si piši na listek, kar ti pride na misel, kar boš slišala … Lep dopust!

a samo letalo te zanima?

ne pozabi na mp3 z dobro glasbo zase in/ali otroka, pa kakšen sudoku ali kakšno revijo, pobarvanko.

malčku daj tablet proti slabosti – zato, da ob zaspal

za pit ne rabite nič, ker boste dobili na letalu

tiste 4 urce hitro minejo

Vzame se to kar se rabi na letalu…. pač kakšna igrača za otroka, kakšna jopica če slučajno preveč zahajcajo klimo, kakšni vlažni robčki.

Potem je pa fino vzeti še kaj vem sp.hlače+zobno krtačko+kopalke… če ti slučajno tja grede zgubijo prtljago, da imaš vsaj nekaj za se preoblečt dokler ti prtljage ne najdejo… tko za ene 2 dni.

Drgač je pa fajn če maš s sabo letalsko karto in potni list………

Poleg zgoraj omenjenih nujnih stvari imej mogoce kaksno majhno novo igraco za otroka, da se bo zamotil za dlje casa. Kaksna knjiga, nova pobarvanka…

Joj, pa zakaj tako “propagirate” tablete proti slabosti???? Letimo s štirimi otroci vsako leto, že sedem let in še nikoli nisem imela tablet proti slabosti s seboj.
Predvsem otroku napolni nahrbtnik z nekaj igračami, s katerimi se bo (boste) zamotili, k sebi pa spravi zanj cel komplet rezervnih oblačil (če ne drugega, se lahko s čim polije) in majico, pulover z dolgimi rokavi. Sicer pa let do Turčije ni dolg, ko vmes postrežejo še obrok, let zelo hitro mine.
Prijetno potovanje želim!

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Vladka imaš srečo. Sama žal prav dobro vem, kaj je potovalna slabost in žal je to po meni podedovala tudi hči, zato nama tabletke zelo prav pridejo.
Če pa ni razloga zanje, pa seveda ne – samo zato, da bi otrok zaspal, mu jih že ne bi dala.

No, saj to sem jaz mislila, zakaj tabletke samo zato, da bi otrok spal?? To se mi zdi čisto nesmiselno, če je posredi slabost, pa seveda so tabletke upravičene.
Tudi sama sem imela potovalne slabosti v otroštvu in vem, da imam srečo pri otrocih. Kreta, želim, da tudi pri vas kmalu prerastete te težave.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close