Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Med nevihto v šotoru

Med nevihto v šotoru

Kaj naredite med kampiranjem, ko je nevihta? Mene je vedno strah, da bi strela treščila v šotor ali v drevo pri šotoru. Odkar imam otroke, sem še večji panik. Na srečo do sedaj med kampiranjem še nisem doživela nevihte.

Da bi strela trčila v šotor,je pa zelo majhna verjetnost in morajo biti res okoliščine, pod drevesom na samem, ali sama na odprtem, mi smo bili v nevihti že velikokrat tudi z taborniki, pa vse kar je bilo, je bilo res mokro, udar strele, bi morali imeti pa eno veliko srečo.

le brez skrbi, verjetnost je tako majhna, da pa se ravno tebi zgodi, pa je možnost, da ravno zato ker se tako bojiš, manj ko mislimo na to, bolje je, ker ko se ti zgodi, kaj dosti pomagati ne moreš.

Da pa te potolažim, igraš morda LOTO, no večja verjetnost je statistična, da na lotu zadaneš.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Bolj kot strela, med nevihto, predstavljajo težavo lomljenje dereves in vej zaradi vetra. Spomnimo se lanskoletne tragedije tabornikov.
Midva sva vedno hodila v kampe, kjer ni bilo visokih dreves – bolj nizki borovčki.

Drugače pa bi šla z otroci, med nevihto sigurno v avto.

Lani na morju smo preživeli skorajdane orkan.

Otroka sta se stisnila v spalnico na blazine in se igrala. Šotor je kljub neurju stal kot vzidan.

Res pa je, da se izogibamo borovcem – saj so ti bolj “nagnjeni” k podiranju.

Neurje pa nam je ostalo v “lepem” spominu – pač sestavni del kampiranja.

😉

smo se tudi že skrivali v avtu! Enkrat bili v prikolici, smo jo 3 držali, da ni vse skupaj prevrnilo.

Če je res hudo, potem je varianta ˝skriti na varnem v avtu˝ še najboljša! Drugače pa je treba mal pogledat, kam se postavi šotor.

k.

prilagam eno fotko po nevihti

;)))

ups … je ni pripelo … je prevelika

:((

Ja sej… ene 2% je verjetno, da te zadane strela… problem bi se pojavil, če si ravno ti med tistima dvema procentoma… 🙂

Naj strela trešči vame, če ni res…

Če ne zdržiš pojdi na kavo ali pa v avto… jih veliko vidim ko čepijo v avtih:)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close