Biograd na moru
Mi smo se ravno prejšnjo soboto vrnili in ti lahko povem, da je fantastično, sploh v tem času kot smo bili mi ( konec maja začetek junija ). Že lani smo bili v tem času in je res super, ker ni nobene gužve, vreme je bilo vseskozi sončno in smo se vsak dan kopali. Super je, ker še ni tiste ta hude vročine, ker na plaži Bošana, kjer smo se večinoma kopali niso še toliko zrasla drevesa, da bi dajala ne vem kako senco. Je pa na plaži ob bazenu borov gozdiček in sicer čisto do naslednje plaže Soline, kjer je mivka. Samo kolikor sem zasledila v prejšnjih letih je v sezoni ( julij, avgust ) ta senca zelo zasedena. Uživajte, če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj. Urša.
Živjo. Mi smo bili lani v bližini prb. 2 km. oddaljeni turanj pri Biogradu. Nam je bilo všeč – prijazni ljudje, plaža fina, tudi senca, morje še kar čisto, ljudi ful… Mi smo sicer imeli bolj oddaljeno plažo in ni bilo toliko ljudi. Letos gremo drugam, ker želimo videti še kaj, drugače bi šli spet tja.
Morje je bilo zelo čisto. Kar se tiče hoje v hrib do apartmajev, pa mislim, da ne bo panike, saj je vse zelo na kupu, pa tudi kakega večjega klanca ni. V katere apartmaje pa greste? Morda veš v bližini česa so locirani?
Ne vem, na kateri konec Biograda greste, ampak pri marini je en ful velik Konzum. Samo se splača kar hrano s seboj nest, kar lahko, ker je kar drago.
Ja Čehov in Slovakov je res ful, še več pa Francozov. Ju3 si morda mislila mediteransko vas? Luštne hišice, lepo urejeno, samo preveč so skupaj. So pa med dvema kampoma. Kampi so pa za hoteli, hoteli pa takoj ob morju.Tako da se vsaj meni ne zdijo velike razdalje. Mi smo vedno malo nad marino v privat hiši, ampak vsak večer hodimo na sprehode ob celi obali do Solin, ali pa v notranjosti mimo kampov. Pa imamo dva majhna otroka in se noben ne pritožuje. Splača se vam it tudi s trajektom na otok Pašman, kjer je levo od pristanišča za trajekt plaža z mivko.
Forum je zaprt za komentiranje.