Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice primerno mesto za dopust z dojenčkom??

primerno mesto za dopust z dojenčkom??

letos se odpravljamo na morje prvić kot družinica. imamo 9 mesečnega otročička in smo namenjeni na počitnice v čižiće oz. lopar oz. sukošan 🙂

ne vemo se odločit kam!!!!

lepo prosim mamice čim prej napišite katero je najbolj primerno mesto za najinega korenjaka?

najlepša hvala!

LP!

Saj poznaš tisto: “Srečni starši, srečen in zadovoljen otrok”.
Torej, otroku je popolnoma vseeno, ti si tista, ki boš otroku naredila prijeten dopust.

Pa saj imajo ljudje, ki tam živijo, tudi otroke in verjetno nikogar ne sprašujejo kako in kaj. Tako da je popolnoma vseeno, pomembno je le, da sta uigran par, da se spoštujeta, si zaupata in si pomagata.

Ajooojjjj…. Pa sej je samo vprašala, kje je boljš?!!!????

Pomoje je najboljš, da mal pogledaš po netu za cene in kakšne so plaže, pa da je senčka in se potem odločiš. Nisem bila nikjer, kjer ti navajaš, tako, da ti ne morem pomagati.

Upam, da boste uživali,

Lep pozdrav.

Na Lopar -Rab se peljete s trajektom. Vkolikor bo to v soboto ali pa kak drug “problematičen” dan, zna biti čakanje na trajekt, še posebaj z dojenčkom neprijetno.Plaža je kar solidna, tudi senca se najde..Je tam ogromno družin z otroki. Glavna plaža je za moj okus skoraj preveč umazana-mivkasta-povsod je sam pesek, imaš ga konec dneva povsod 😉 Voda pa je zelo nizka; če želiš plavat se prej nahodiš 😉

Za ostale destinacije pa ne vem…Lepo se imejte, kamorkoli že greste..

Za Lopar je tako kot pravi antea. Mivko na glavni plaži nič ne čistijo (ponavadi strojno obračajo in sejejo) tako da je res umazana. na pogled zgleda ok, a se je marsikateri otrok vrnil domov s polno ekcemi po telesu.
Plaže okoli Loparja so lepe (Ciganka, Sahara …), s senco, mirne, a težko dostopne. Otroka v nahrbtnik in od parkirišča do plaže peš.

Na Rabu imajo po trasah za gasilska vozila urejene poti za treking ali gorska kolesa. mogoče za 9 mesečnika še malo zgodaj. Sicer smo pa to mi skusili z 1. letnikom.

Ostale lokacije pa tudi jaz ne poznam.

lep dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close