Je bil kdo na MAURITIUSU
Jaz sem bila že dolgo nazaj. Bilo je čudovito. Najbolje se je parkirat v kakem luštnem apartmaju (studiu), najeti avto in hoditi na kratke izlete po otoku. Fino je tudi to, da se vsa plaža javna – tudi tista pred hoteli, ki je v nulo spedenana, je vsem na voljo (brezplačno).
Pazita se le kakih “Jamajčanov” ki ti na plaži ponujajo ostrige in druge stvari, vprašanje o ceni preslišijo (se obnašajo, kot da je brezplačna degustacija), potem te pa izsiljujejo za 200 € :-((
Hodijo pa po plaži tudi razne gospe, ki ponujajo kuhano domače kosilo, ki ti ga naslednji dan pripeljejo na dom. Te so pa ok, dobro skuhajo in zelo poceni.
Pa obvezno morata poskusiti ananas, ki ga prodajajo olupljenega na plažah. Mnjamsi.
Midva sva uživala, je tudi zelo varen in tudi ponoči ni strahu, da bi se ti kaj zgodilo.
na forumu Kam in kako na počitnice je ful govora o tem, preberi si mogoče ti kaj prav pride:-)
Hoj,
Mi smo bili oktobra (z možem in 1,5 leta starim sinčkom). Sva se tam tudi poročila. Če te zanima kar koli, piši na:
super je. malo precekiraj, kdaj gres, da ni ravno zima takrat, pa na katero stran otoka gres, ker na eni strani je povecini lepo vreme, medtem ko na drugi strani lahko dezuje. junija se je zdaj tam zacela zima, moram reci, da sonce zaide ze ob 17.40, ko je sonce, je prijetno toplo/vroce, ko gres pa v senco, pa zebbbeeee. Je pa res, da pozimi ni veliko ljudi in je tudi lepse, ko se ni treba drenjati:)
zadnji dan dopusta (prejsnja nedelja, ponedeljek) je tam dezevalo in sedaj ko gledam na internetu, se je kar ohladilo na 21/22 stopinj. pred enim tednom je bilo se 24stopinj.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.