Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Je že bil kdo v Jakišnici na Pagu?

Je že bil kdo v Jakišnici na Pagu?

Zanimamo se za otok Pag in me zanima, če je kdo morda že bil v vasici Jakišnica – kako je tam?

živijo
ja, jaz sem bila v jakišnici pred 5 leti. kaj naj rečem? hm. meni ni bilo preveč všeč. en manjši zaliv, par pomolov, nikjer sence. sicer greš lahko skozi gozd v druge zalivčke, divje, tudi tam ni neke bajne sence.
kaj te še zanima? se bom probala spomnit. (iz določenih razlogov sem poskusila ta dopust čimprej pozabit – mi kar dobro uspeva)

Mi smo bili lani, nam je bilo kar všeč. Manjša vasica, ima eno malo mestno plažo (brez sence), morje je čisto, v bližini imaš še nekaj manjših plaž, ampak mi smo se raje vozili v Zrče. Ena manjša trgovina, bife… ljubi mir.

Lahko ti pošljem fotografijo plaže, če želiš. Nam je bilo všeč, ker nismo pričakovali kaj velikega. Ni pa velikih, urejenih plaž in ostale turistične infrastrukture.

Bila pred…12 leti. Mirna mala vasica, no jaz imam tak dopust rada (ne prenesem megalomanskih centrov in plaž s tobogani ipd). Pravzaprav je pomanjkanje sence edino, kar lahko Jakišnici očitam, pa še to ni največji minus – kolikor se jaz spomnim, ves Pag nima lih v obilju sence.

Če imaš raje mir, potem je super. Zvečer se lahko itak zapeljete do Novalje. Tam je tudi zeleo lep hotel Luna.

No, hvala vsem, bomo kar šli pogledat:)) imam rada take bolj mirne kotičke, toliko da ni turističnega džumbusa… slikic pa sem že nekaj našla na netu, se mi ne zdi slabo…
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close