Najdi forum

Ste se že?

Ste se že odločili kam greste smučat in ali ste že rezervirali?

ha ha
jaz še zbiram hrano za na hrvaško :)))

A une konzerve si dol pustila, zadnjič, ko je bil dež? 😉

@-->-- @-->-- @-->-- @-->-- @-->-- <http://pomarancka.moj-album.com>

Jaz moram pa še prej tule vprašat, če moram vzeti tudi trenirko na morje, pa koliko brisač, pa kako velike ipd.:))) Drugače pa , ja, zimski dopust je rezerviran, samo ne bom še zdaj za brisače spraševala.

A une konzerve si dol pustila, zadnjič, ko je bil dež? ;)[/quote]

ha ha ja. ma samo zato ker mi je ena no forumu rekla, da jih ne smem v slovenijo peljat.

😉

Jaz pa nisem sigurna, če bi sploh šla na morje, ker so v morju živali (pa ne tiste na dveh nogah :)))))

Tudi smučati se bojim, ker so na drevesih veverice in ptice!
Na travnik sploh ne grem več, ker so tam mravlje in kobilice, pa čebele!!!!

:)))))

ekhm … cebelic kmalu ne bo vec ….. bodo emigrirale v neisekticidne kraje 🙂

bzzz

Vsak dan menjam brisace in likam kuhinjske krpe :)

Tudi meni se že lušta smučanja.

Takoj bi se lahko odločila in rezervirala ski opening…….vendar med septembro in decembrom, zaradi narave dela, na dopust še pomisliti ne upam.

Tako da nič ni prezgodaj, ravnopravšnji čas je. :)))))))))

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Kaj pa za novo leto 2010 ste že rezervirali??

Pa ne vem zakaj takšno zgražanje in norčevanje.

Ker vedno iščemo privat oz.direktne namestitve tako za morje, kot tudi za smučarijo je moja praksa, da ko pridem z morja (ali pa celo še prej) rezerviram smučanje, ko pa pridem s smučanja,pa rezerviram morje.

Če želiš rezervirati točno izbrano lokacijo ali pa če so tvoje zahteve višje in natančneje oblikovane, potem običajno last minute variante niso taprave. poleg tega pa se veliko rezervacij tako za smučarijo kot tudi za poletni dopust opravi ob koncu dopustovanja za sledečo sezono

LP Hanci

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close