Vaše izkušnje s Swiss airom…
Prvič bom potovala z njimi. Predvidevam da je prtljaga lahko težka 20kg, ročna pa 8kg, tako kot povsod? Ponavadi imam v glavnem kovčku kakšno kilo več, a znajo kaj zakomplicirat? Do sedaj sem se pri vseh družbah kar nekako prešvercala čez, mi nikoli ni bilo treba plačat:))
Kakšne so vaše izkušnje, lepo prosim.
Hvala in lep pozdrav
Kar se prtljage tiče je od ponudnika do ponudnika odvisno. Najbolje da preveriš na netu ali jih pokličeš.
Ryanair ima velik kovček omejitev 20kg, osebna prtljaga pa 10 kg.
Easyjet pa pri osebni prtljagi nima omejitve, ampak moraš imeti pravo velikost, pri tavelkmu kovčku pa imajo omejitev 20 kg na osebo. Če se npr prijavite 4 osebe skupaj, potem imate skupaj 80 kg (en ima lahko samo 5kg en pa 30kg)
British ima ta velik kovček 25 kg…do 30 kg vem da ti ne računajo nič.
No, glede na to da greš s kar drago firmo med oblake, je pa vseeno če še kak € doplačaš ane :))) hehe
Pozanimaj se predno odletiš…da ne bo potem težav
jaz sem z njimi večkrat letela pred par leti v ZDA.
lahko samo rečem: super letalska družba.
res dobri in udobni sedeži, kolikor se pač da… odlični filmi, lastna glasbena postaja, (dobiš slušalke),..
hrana kot v kakšnem hotelu 5*, več menijev, od različnih sladoledov, do vseh pijač, alkoholnih, brezalkoholnih, stevardese prijazne. Vsaka želja izpolnjena… celo jedilni pribor je bil pravi, in keramični krožniki, nič plastike 🙂
zjutraj nosijo po letalu vroče mokre serviete iz blaga, da se malo osvežiš pred pristankom.
uživaj 100 na uro!
lp
Forum je zaprt za komentiranje.