Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hauza beach resort – Sharm el Sheik?

Hauza beach resort – Sharm el Sheik?

Pozdravljeni!

Ima morda kdo izkušnje s hotelom Hauza beach resort v Sharm el Sheiku? Zanima me vse možno 🙂

Morda izkušnje z drugimi hoteli tam?

Hvala!

MI SMO BLI LANI NOVEMBRA. POZICIJA HOTELA JE DOBRA, OB DOKAJ LEPI PLAŽI S KORALNIM GREBENOM (DELNIM). SOBE SO OK, ČE JIH DOBIŠ NA PRAVEM DELU. NAS SO NAJPREJ NAMESTILI NA ROB KOMPLEKSA-OB SMETIŠČE-KATASTROFA. POTEM SMO FUL ZATEŽILIN IN NATO SO NAS ČEZ 2 DNI LE PREESELILI. V ĆUDOVITE SOBE OB BAZENU. HRANE JE FUL NA IZBIRO….SAMO ČISTOČE NI!!! PREBAVNE MOTNJE SO NAS NAPADLE ENEGA ZA DRUGIM IN SE NADALJEVAL ŠE CEL NASLEDNJI TEDEN DOMA.
TAKO DA….. JA, ČE SI LAČEN IN UŽIVAŠ MORJE…POTEM JE SUPER, ČE PA POL DNEVA PREŽIVIŠ NA WC-U, POTEM NI KUL…..
PRIPOROČAM DA SI VZAMETE NEKAJ HRANE S SEBOJ IN TO JE TO. NE VEM PA KJE JE MERA OZ. V ČEM JE FORA DA STAKNEŠ TE PREB, MOTNJE. MI SMO SE VES ČAS FUL PAZILI (NISMO JEDLI NA SADJA, NE ZELENJAVE, VODA ITAK IZ FLAŠE,…NIČ LEDA, ALKOHOLA DOVOLJ, LINEX,…. AH – RES VSE, PA NI POMAGALO. POZNM PA PRIMERE KI SO BILI V 3*, PA JIM NI NIC FALILO, TKO DA—ODVISNO OD SRECE. TUDI V LAGUNA VISTA 5* SO BILI S PREBAVNIMI MITNJAMI…..BOOOO

V TEM HOTELU TUDI NISMO IMELI NIČ ANIMACIJE,…. DA NE OMENIM NORIH ZVOKOV OB PRELETU LETAL. ISTO VELJA ZA LAGUNO…. SO CCA 5 KM OD LETALIŠČA. JST BI PRIPOROČALA ..LOKACIJO….BLIŽE OLD SHEIKA.
MOGOČE TA NOVI HOTEL, KI GA PONUJA GLOBTUR…. LETOS NA NOVO ODPRT-V BLIZINI OLD SHEIKA!!!!

MA V GLAVNEM BREZ TABLET BI DOL NE ŠLA VEČ!!! IN HRANO S SEBOJ….VSAJ KAKŠEN PREPEČENEC,.. MERENDINE,…PIŠKOTKE, TUNO….
NE BO TI ŽAL.

MORJE IN RIBICE SO PA ENKRATNE IN SE SPLAČA MALO POTRPET NA WC, SAMO DA DOĆIVIŠ TO!!! MORJE-IDILA!!! ZAKON!!!

LP…….POHAJAČKA

Bi prosim lahko nekdo, ki je bil letos v tem hotelu napisal kako se je imel ?

Po Tripadvisorju sodeč ne ravno optimalna izbira……

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297555-d316688-Reviews-Hauza_Beach_Resort-Sharm_El_Sheikh_South_Sinai_Red_Sea_and_Sinai.html

http://www.sharm.mojforum.si
ženska živi tam že nekaj časa-3 leta, karkoli te zanima jo lahko vprašaš, pa če ne ve danes bo jutri zagotovo

Vse to že vem, ampak jaz bi vseeno rada odgovor nekoga, ki je bil v kratkem v tem hotelu in bi malo povedal, kakor se je imel.

Osebno bi raje priporočala TROPICANA GRAND AZURE REOSRT, ki sem ga rezervirala letos v agenciji REALTA v Mariboru. Vrnila sem se prejsnji teden. So mi svetovno svetovali glede lokacije in vsega in je bilo res super. Ima lasten koralni greben, tako da nam je vodicka celo odsvetovala, da bi posebej doplacevali ta izlet. Sobe, hrana-super.

Nam pa je Hauza Beach Resort odsvetovala. Sama je bila tam, pa tudi povratne informacije gostov je rekla, da niso bogvekaj. Pa se nek zivalski vrt (lasten) baje imajo in ful smrdi, sploh ko temperature dosezejo vrhunec!

Mi smo bili v tem hotelu za novo leto in kot sam kompleks je čist OK , hrana ,animacija, čistoča pa še kaj bi se našlo je pa na nivoju 3*.
Predvsem je pa obup če si v zgornjem delu kompleksa , kjer je odprt disco in ti nabija glasba do 2.00 ob svitu se pa že iz minareta začnejo dret tko da imaš od spanja dokaj malo ali nič.

Mi se sigurno še enkrat ne bi odločili za ta hotel apmak je dosti boljša izbira Mirabel Beach resort ali pa Laguna Vista itd, v noben primeru pa ti ne priporočam Hauze!!!

Lp M.

Ej ljudje IZKUŠNJE NA POTOVANJU ne pa izkušnje s hoteli!!!!

Dej ” Srakoper” mal se umir ker takih vsemogočnih in najpopolnejših popotnikov z izkušnjami kot si ti pa res tale forum NE RABI, ker če človeka nekaj zanima pa naj bo to hotel na Djerbi al pa kako bo šotoril v Avstraliji mislim da je to pravo mesto za vprašanje in odgovor ne pa pametvanje kdo pa zakaj je al pa ni popotnik!!!!

P.S. Aja pa še to nekaj mesecev nazaj sem spraševal katero valuto naj vzamem na Maldive edino ti si napisal post “seveda Evre”, danes ti lahko povem da resnično nimaš pojma , ker so vse cene v USD , in temu primern je tudi “rate”, tako da bi bil mnogo na boljšem če ne bi upošteval tvojih “popotniških nasvetov”

Pa lep dan ti želim MR. PERFECT

Ja verjamem da znotraj resorta so bile res fiksne cene v dolarjih! Svašta!

Srakoper, da te poučim za drugić: na Maldivih je ćisto vseeno v kateri valuti plačuješ. In to kjerkoli. Ker so, za razliko od okoliških držav, tu ljudje načeloma zelo pošteni in ne nategujeo s tečaji.

Seveda so pošteni, ker imajo cene navite visoko čez regijski nivo:) ampak vedi da tudi v okoliških državah ljudje niso samo nategantje, ampak gre predvsem za prijetna potovanja bolj v cenah regiji in standardu primerno!

Meni se niso zdele navite – nasprotno, zaradi dolarske osnove čisto sprejemljive. Je pa res jeba, ker ni nikjer nobenega alkohola – aja, razen v resortih, kjer je pa res kar navito.
Drugje v Aziji pa pa: ne vem, kamorkoli sem prišel, povsod sem imel očbčutek da te gledajo kot samohodno vrečo z denarjem.

Ne ni res borg, tako te gledajo marsikje v Afriki se strinjam. V Aziji pa definitivno ne, vsaj v večini primerov ne!

po mojih izkušnjah kamorkoli sva prišla, ni važno AZIJA ali afrika, te gledajo kot vrečo denarja!!!!!

ja odvisno kakšen človek si, kako nastopaš in na kakšen način sprejemaš lokalce in kakšno izhodišče jim daš.

mgoče imaš res prav, srakoper..sam sem mogoče res bolj turist kot pravi popotnik, torej tudi izgledam drugače. to se strinjam. ampak, dejstvo ostaja: 2/3 tistih, s katerimi kto turist prideš v stik, te poizkuša nekako nategnit.
no ja, čeprav, tako nesramno brezobzirno direktno, kot so to počeli (no ja, poizkušali so) v Havani, niso pa nikjer, celo v Hanoju ne, to je tudi res

Mislim da je Afrika med najhujšimi sploh Tanzanija mogoče. Najbolj pa seveda v tistih mestih kjer je največ množičnega turizma, zato, ker so navajeni na splošno naivnost tujcev in je pritisk večji. V Tanzaniji so to Stone town, Arusha, Moshi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close