Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice malček in dojenček-dopust

malček in dojenček-dopust

Kam z dojenčkom in malčkom na slovensko obalo? Kaj priporočate? Vseeno apartma ali hotel po 15. juliju.
Lep dan

Za glavno sezono se mi zdi, da ste malo pozni… sploh pa jaz osebno nikoli ne bi šla z malčkom in dojenčkom na morje v glavni sezoni. Mi gremo vedno konec junija ali začetek septembra in je super, ko ni gužve…

če bi bila slov.obala moja edina možnost, bi jaz šla z mojimi v Simonov zaliv, hotel oz. depandanse v družinske sobe.
mi imamo 2 leti razlike med otrokoma, pa smo šli (ko so bili majhni) na Hrvaško v Istro v hotel. Saj je samo pol ure dlje, cene pa enake. Je pa tam mnogo več sence in lepše plaže (bolj po mojem okusu pač).

kakšni so pa tvoji otroci, veš pa samo ti… ali dojenček ponoči spi, joka, ali mu moraš greti hrano, ali se doji… ipd. to vse vpliva na odločitev.
npr. mi smo pred par leti v hotelu Parentium v Poreču ful uživali (imeli družinske sobe, krasna plaža pred nosom, senca, igrala, po mojem idealno…), ampak ena družina v sosednji sobi je doživela takšno travmo, otroci so non-stop jokali, da so po 4 dneh spakali in šli.

odlična opcija so tudi mobilne hiške v kempih… izbereš fajn lokacijo v borovi senci in vsi 4 uživate…
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close