Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Dopust – Brač

Dopust – Brač

Prvič se odločamo za Brač. Ponudbe je kar nekaj. Sedaj pa ne vem, kaj je bolje za otroke – Bol ali Supetar. Rada bi, da je na obali kakšen bazen in da so igrala za otroke… Kaj priporočate.

Oboje je lahko dobro ali pa slabo.

V Supetru imas pogled na trajektno pristanisce in ce niste nastanjeni ob vodi, je potem mimo prometna cesta.

Na Bolu je pa zelo odvisno ali si v hotelu, ki je blizu zlatnega rta ali pa v apartmejih, ki so lahko zelo na hribu. V centru oziroma ob vodi imas tezave s parkiranjem. Hoteli na Bolu imajo igrala in bazene. Ampak pozor, na plazi niti pod razno ni pesek ampak precej ostri manjsi kamni.

Ma kakšni ostri kamni …. ??? Problem je samo to, ker skoz fajn piha … bila sem septembra ….

Lani v drugi polovici septembra smo bili na Braču. V Supetaru ne bi bila niti slučajno zaradi prometa, kot je bilo že zgoraj omenjeno. Smo bili na Bolu in je bilo za moje pojme super. Smo pa bili par metrov stran od promenade v hotelu Elaphusa. Na rtu res piha. Jaz sicer nisem ljubiteljica kopanja vendar so se ljudje kopali. Meni ti hoteli na promenadi niso bili slabi.

Smo se pa odpeljali do Milne (na drugo stran otoka) in se ti res lahko kaj hitro zgodi, če ne poznaš stanja, da te zavedejo in nisi 50 m stran od morja temveč kar nekaj več.

jaz bi izbrala bol. na bolu so blizu zlatnega rata 4 hoteli (bretanide, elaphusa, riu bonaca -na hribčku – bungalovi – tega ravno ne bi izbrala in riu borak). mi smo bili v bretanide, ki ima samo AI ponudbo in smo bili zelo zadovoljni. tudi elaphusa mi je bila všeč, medtem ko me hoteli riu niso prepričali.

za otroke imaš ob promenadi (torej pri hotelih) zelo veliko igral, prav tako pa imaš na plaži veliko sence.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close