Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje v Italiji

Kam na morje v Italiji

Pozdravljeni,
Mene pa zanima kakšne imate kaj izkušnje z Italijo. Letos se prvič odločam za morje v Italiji, vendar pojma nimam kako je tam, kje so lepe plaže, manj turistov ipd. Pa tudi kakšna ugodna cena bi prav prišla. Vse informacije so dobrodošle. Hvala!!

V Italiji je zelo lepo in relativno blizu na Sardiniji.

Sicer mi je bolj všeč jug Italije – Kalabrija, Sicilija… Čudovite plaže.

Severni del, Grado, Lignano je pa mivka, mivka, mivka… pa tudi precej gneče.

Najlepša hvala za informacije. A ste šli v lastni režiji ali preko kakšne agencije. Kolikor gledam naše agencije ne ponujajo veliko Italije…. Po moje bi bilo najbolje da najamem apartma. Ste potovali z letalom ali avtomobilom?

Potovali smo vedno v lastni režiji, z avtomobilom, spali smo v šotoru.

V Italiji so najlepše plaže sigurno na Sardiniji(te plaže so tudi najlepše v Evropi!!!),vendar je ta precej draga.Lepa je tudi Sicilija in Kalabrija.Ostala obala v Italiji je precej dolgočasna.Se pa tudi jaz sprašujem,zakaj naše agencije ne ponujajo nam tako dostopne in zanimive Italije.Hrvaške,ki je meni nezanimiva pa imaš polno v vseh katalogih?

Solis se strinjam. Samo na agenciji Sonček sem zasledila katalog ki ponuja Italijo…. Res škoda. Hrvaško imaš pa res na vsakem vogalu…

Jaz sem bla kakih 5 let nazaj na Elbi pa je bilo prekrasno, plaže pa lahko izbiraš od mivke do kamčkov do črnih skal. Bili smo v apartmaju, ki je bil v bistvu na plaži kjer pa ni bilo nobene gužve. Takrat smo šli preko agencije Via slovenika, ki pa ne vem če sploh še obstaja, ta pa je ponujala italijo preko neckermanna in Tui. Kar pa mislim da sedaj ponuja Sonček. Potovali pa smo seveda z avtom. Samo moraš računat da so sploh sedaj postali zelo dragi trajekti, npr. za Sardinijo te stane (vsaj mislim da je tam nekje, ker smo imeli ideje za 1.maj)samo za avto 150€.

putr, ne pisat neumnosti… Trajekt samo za avto 150€.

Tako Moby ferris kot Corsica Ferries imata stalno akcije in jack pote, kjer se za tarjekt plačuje po 1€.

Mi smo šli lani, prvi teden septembra:
2 odrasla + 2 otroka + avto + kabina: 163€ povratna karta

Priporočate mogoče kakšen kraj, apartma na Elbi? Iščem že nekaj časa, ponudbe je kar nekaj, vendar bi raje slišala iz ˝prve˝ roke.
Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close