dalmacija – miren kraj za oddih-prosim nasvet
Prosim za nasvete, predloge – smo 4 članska družina, dva otrok ( 9 in 5 let ). Poletne počitnice bi radi preživeli nekje v Dalmaciji ( app) , lani smo bili v Makarski kjer je res lepo vendar gužva – grozna gužva. Poznate mogoče kakšen prijeten, miren kraj-ki bi nam ga priporočili. Hvala in lep pozdrav
Mi imamo vikend v bizini Starigrad – Paklenica v mestecu Seline. V bilizini je Zadar 45min, ki je tudi vreden ogleda.. Skratka Seline imajo meni eno izmed najlepsih plaz v Dalmaciji. Je v blizini svetilnika in kampa pa tudi apartmajev. V Straigradu je pa hotel pac z hotelsko plazo ki ima poskrbljeno tudi za otroke. Ko se sprehodis ob obali vzdolz celotne plaze proti eni strai kamniti kuli pa odkrijes se eno dolgo lepo plazo. Palze niso pescene je pa droben pesek. Morje je cisto, plaza prav tako. Mesteca so majhna in za vecerne sprehode idealni. Sprehod v Paklenico pa tudi je za izkoristit, pogled na plezalce in skale, celotno pokrajino pac do koder ti pogled seze je cudovit. Je pa mirno, sta samo dva ali trije lokaLI, restavracuij ravno prav. je bolj druzinski kraj za dopuste
Uzivajte
Kar žalostno vas je brati, vas svetovljane, ki tako na veliko pluvate po VSEH Hrvatih. Je že res, da ste morda nekateri naleteli na konfliktne osebe. Mi doslej nismo. Smo se res počutili odlično v Grčiji, pa v Turčiji, a tudi na Hrvaškem smo bili GOSTJE. Pa jim nismo v rit lezli, le takšni smo bili kot smo sicer – prijazni. In dopust je bil resnično DOPUST.
Ali so v Avstriji tudi VEDNO do vas prijazni 120 %? Poznam primere, ko so prišli izven sezone razočarani tudi iz nekaterih tako opevanih držav kar se prijaznosti tiče.
Malo strpnosti in dobre volje pa bo – ne pustite se, da bo vam politika pokvarila dopust.
LP
Dopustnica,
popolnoma se strinjam z tabo in sem enakega mnenja. Bila tudi jaz v Grčiji, Egiptu…..Najbolj pa se počutimo na Hrvaškem kamor gremo do 5x na leto in se še najmanj menimo za politiko. Vsako leto hodimo smučati v Avstrijo, pa smo tudi tam že naleteli na neprijazno gospodično kelnarco, pa čeprav smo ji vsak večer pustili cca 120€ za večerjo (bilo nas je 6 ljudi). Na Hrvaško pa hodimo 17 let, pa še nikdar in nikoli nismo naleteli na neprijazne ljudi. Res pa moraš biti tudi sam prijazen kot je rekla predhodnica. Naj še dodam, da vedno iščemo boljše hotele in restavracije, da ne bo kdo mislil, da smo zadovoljni z vsem.
klikneš stara novalja
app eleonora&maks
kontakt: miselinka@gmail.com
žal ne znam narediti aktivnega linka.
HRVAŠKA NIKOLI VEČ!!!!!!
Na svetu je toliko lepih krajev zakaj bi čas oz. dopust preživeli med ljudmi, ki Slovence sploh ne tretirajo kot enakovredne turiste drugim pač pa samoumevno hodro, ki se vsako leto zapodi na njihovo ”čudovito” morje in jim onasanžuje ”prečudovito” Hrvaško!
Bratje hrvatje brez NAS vas NI!!!
Forum je zaprt za komentiranje.