v grčijo z 1,5 letnikom
Pozdravljeni!
Prosim za pomoč tiste, ki hodite na dopust v Grčijo z otroci.
S partnerjem zadnja leta hodiva v Grčijo, a letos se nama bo pridružil otrok, star nekaj več kot leto.
Radi bi primeren otok, predlog konkretnega hotela, ki je na mirni lokaciji, v bližini plaže, primerne za družine, s klimo, polpenzionom, po možnosti kuhalnikom in hladilnikom v sobi. Idealna bi bila naravna senca na plaži, a doslej sva to našla le na Kosu. Lepo vas prosim za nasvete, tiste, ki ste že bili in ste bili seveda zadovoljni.
hvala
mi trije
To je to. Ma enkratno, če te kaj zanima pa le vprašaj.
Mi sicer v takem hotelu v Grčiji še nismo bili, ti pa svetujem, da greš s svojimi željami (ki so kar visoke,če boš hotela vse izpolnit, računaj, da boste morali plačati malce več) na nekaj turističnih agencij in ti bodo znali svetovati. Za Zakintos lahko sigurno rečem, da je fajn za družine, samo takega hotela se ne spomnim.
Sicer se pa strinjam, da ne preveč komplicirati, pa brez strahu z otrokom v Grčijo, ker boste uživali – če le ne boste preveč komplicirali, seveda!
Evo, tole sem našla nižje spodaj, od bbrine, post o Grčiji, morda vam pride prav:
“Pa še to: lani smo bili z 8 mesečnim otrokom in 4 letnim na Kosu, hotel Atlantis. Imeli smo polpenzion, ker nam je bilo dovolj, v vseh sobah pa je hladilnik, kuhalna plošča, pomivalno korito in smo tamali greli tiste Hippove pripravljene obroke (dobiš v Mullerju), ki so v takih trikotnih skledicah – pa ni spasirano.
Plaža mivka, bazen ploščice, lahko izbiraš. Do mesta 20 min.
Nam je bilo super.”
Tudi jaz sem mnenja, da je potrebno čim manj komplicirat.
In zakaj AI? Mi si privoščimo kvalitetne počitnice tudi če ni AI,česar pa v grčiji ni prav veliko.
Z majhnim otrokom se da zelo uživat v Grčiji in tudi kje drugje. Odvisno je samo od staršev, kako si zorganiziramo dopust. Mi smo obićajno zelo malo pred hotelom, ker radi raziskujemo otoke. Ni nam keč, da bi bili zaradi AI, ves čas locirani pred hotelom.Vsak dan druga plaža in vsak večer droga restavracija. ponovimo samo v primeru, da si še kak dan zaželimo istega ambienta…
Če pa želimo izležavat gremo pa v Portorož v life clas in se razvajamo.
Forum je zaprt za komentiranje.