CEPLJENJE V GORICI, spremembe
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › CEPLJENJE V GORICI, spremembe
Za vse, ki hodite na cepljenja v italijansko Gorizio naj povem, da od zdaj naprej cepijo le po predhodnih telefonskih naročilih v ambulanti..
Pa ti si zakon, hvala!!!
Zanima me za kakšna cepljenja se gre in zakaj v Italijo??
Gre za cepljenja, ki so priporočljiva pred potovanjem. Npr. hepatitis, tifus, rum. mrzlica…
Zakaj v Italijo? Ker je ceneje! 🙂
Čudno, ravno pred tremi dnevi je klical kolega doli, če se je potrebno naročiti, pa so rekli da ne!
Lp,
Meni pa so tri tedne nazaj rekli, da se moram najaviti za cepljenje proti hepatitisu vsaj 20 dni prej??
Kolk pa je v Gorici cepljenje proti Rumeni mrzlici? Me zanima če se splača glede na to da pride zraven še benz, v LJ pa je po mojih info cca 40€.
Že cepljena:)
Za kombinirano Hep. A in B, Tifus, Rumeno mrzlico in Kolero sem dala skupaj 75€. Very nice.
za kombinirano a+b vse skupaj, ali samo za prvo dozo?? (rabiš tri doze)
Smo bili v Gorici februarja, pa se ni bilo treba naročit. Smo najprej poklicali (slabo govorijo angleško – skoraj nič), pa so rekli, da naj kar pridemo. Delovni čas pa ni ravno razbohoten.
Kaj lahko posredujete telefonsko številko ali pa ulico, kje se ta zdravstveni dom / zavod nahaja in njegovo ime? Hvala.
Forum je zaprt za komentiranje.