Egipt,Dolina kraljev-vstopnina
Sicer še nisem bila v Kairu, ampak ker je v Egiptu turizem ena glavnih gospodarskih panog, sem prepričana, da v Kairu kar mrgoli agnecij, ki ponujajo organizirane oglede Doline kraljev. Saj morda se bo kdo oglasil in kaj povedal na to temo, sicer pa bo bolje, če to vprašanja zastaviš na tem forumu:
Sicer bo pa itak Primož najbrž kmalu poslal tvoj post tja 🙂
čao!v dolini kraljev sem bila v aprilu in če se ne motim ,je bila vstopnina cc.10 eur na osebo.za ogled tutankamnove grobnice pa še dodatno 7eur na osebo,vendar se ful splača it pogledat!Sam izlet iz Sharm el sheikha pa je bil (z lletalom) 165 eur(vstopnina za dolino kraljev je not).Če te še kaj zanima,se javi lp
ja seveda
platovsek@hotmail.com
Sicer še nisem bila v Kairu, ampak ker je v Egiptu turizem ena glavnih gospodarskih panog, sem prepričana, da v Kairu kar mrgoli agnecij, ki ponujajo organizirane oglede Doline kraljev. Saj morda se bo kdo oglasil in kaj povedal na to temo, sicer pa bo bolje, če to vprašanja zastaviš na tem forumu:
Sicer bo pa itak Primož najbrž kmalu poslal tvoj post tja :-)[/quote]
V vseh mestih imaš polno agencij. Stopiš tja in z lahkoto se boš zmenila za kamorkoli. Vse je 100% varno in ok.. Ogromno ljudi potuje na ta način ker jih naše agencije pridejo dražje.
Forum je zaprt za komentiranje.