Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Egipt,Dolina kraljev-vstopnina

Egipt,Dolina kraljev-vstopnina

Je že kdo bil, in če se spomni ceno vstopnine???

Hvala

v Dolino kraljev greš lahko samo organizirano, v konvoju avtobusov, ki ga spremljata vojska in policija. Tako je že 10 let odkar so teroristi pobili avtobus turistov.
Bila sem na počitnicah v Hurgadi in me je izlet do tja in vstopnina prišla 35 EUR.

Ok hvala za odgovor. A mogoče veš kako bi potem funkcioniralo če sem jaz recimo v Cairu,ampak ne prek agencije? Si najdem eno agencijo in grem z njimi??

Lp

Po moje boš sama brez agencije težko prišla tja,na take oglede se hodi v Konvojih z avtobusom.

Sicer še nisem bila v Kairu, ampak ker je v Egiptu turizem ena glavnih gospodarskih panog, sem prepričana, da v Kairu kar mrgoli agnecij, ki ponujajo organizirane oglede Doline kraljev. Saj morda se bo kdo oglasil in kaj povedal na to temo, sicer pa bo bolje, če to vprašanja zastaviš na tem forumu:

Sicer bo pa itak Primož najbrž kmalu poslal tvoj post tja 🙂

Ja mama2831 saj vem da bo, ampak tu prej dobim kak odgovor kot tam:)

čao!v dolini kraljev sem bila v aprilu in če se ne motim ,je bila vstopnina cc.10 eur na osebo.za ogled tutankamnove grobnice pa še dodatno 7eur na osebo,vendar se ful splača it pogledat!Sam izlet iz Sharm el sheikha pa je bil (z lletalom) 165 eur(vstopnina za dolino kraljev je not).Če te še kaj zanima,se javi lp

taskica….ti lahko pišem na mail?

ja seveda
platovsek@hotmail.com

Sicer še nisem bila v Kairu, ampak ker je v Egiptu turizem ena glavnih gospodarskih panog, sem prepričana, da v Kairu kar mrgoli agnecij, ki ponujajo organizirane oglede Doline kraljev. Saj morda se bo kdo oglasil in kaj povedal na to temo, sicer pa bo bolje, če to vprašanja zastaviš na tem forumu:

Sicer bo pa itak Primož najbrž kmalu poslal tvoj post tja :-)[/quote]

V vseh mestih imaš polno agencij. Stopiš tja in z lahkoto se boš zmenila za kamorkoli. Vse je 100% varno in ok.. Ogromno ljudi potuje na ta način ker jih naše agencije pridejo dražje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close