BUDVA
En lep pozdrav vsem skupaj! Mene pa zanima če ima kdo kakršno koli izkušnjo iz letovanja v Budvi? Ali tam obstaja kakšen dober avtocamp? Ali mogoče kje v bližini Budve? Namreč letos bi se rada odpravila tja na dopust. Vendar zaenkrat nimam še nobenih informacij kako tam sploh je. No baje da lepo:)
lep dan
Trobentica pozdravljena!!!
Letos grem že petič v Črno Goro in moram ti povedati,da je to prekrasna dežela s prekrasnimi ljudmi.
Kar se tiče kampiranja blizu Budve…pred klancem v Budvo, je en veliiiiiiiik kamp imenovan “Jaz”, tam je bil organiziran koncert Rolling Stonesov. Sicer ne vem koliko stane kampiranje, vem pa, da če se odpraviš v Črno Goro samo s cotami in denarnico v žepu, najdeš vse……..od prenočišča (apartmaji, sobe po zelo ugodni ceni), do dobre hrane.
Res pa je, da je Budva najdražje mesto ob črnogorski obali….zato ti predlagam, da se zapelješ malo južneje, kjer so prav tako lepa obmorska mesteca. Odvisno kaj želiš….ponudba je pestra (tudi cenovno) zato ti predlagam, da sama raziščeš Črno Goro…..NE BO TI ŽAL……….
JUHUUUUUUUUUU, Crna Gora dolaziiiiiiiim…………
V črni gor sem bila 4x,v Budvi 2x, 2 x pa v Risanu. Lani sem bila nad Budvo razočarana. Bili smo v septembr v hotelu Aleksander. Hotel je bil tako, tako. Po plažah je teklo kar veliko nekih odpadnih voda. Gužva v septembru je bila nepopisna, ne vem kako je šele bilo v sezoni. SLOVENCEV v primerjavi z leti nazaj skoraj ni, to so potrdili tudi hotelski uslužbenci. Vse tisto kar so nekoč polnili Slovenci, sedaj polnijo Rusi. Nemca, ali bom rekla zahodnega evropejca ne vidiš.Saj me načeloma Rusi ne motijo, sem pa bila presnečena, kako so nekulturni, nobenega obzira nimajo do drugih, obnašajo se, kot da so edini, kar pa se tiče pijače, so hujši kot mi. Tisti čas je bil v Budvi tudi nek obračun Ruske mafije, enega so ubili, tako, da ni bilo prijetno, ko je bilo vse polno policije.
Morda je v kampu kaj bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.