Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje je taka plaža?

kje je taka plaža?

Živjo! Iščem kraj na hrvaški obali, ki ima plažo z majhnimi kamenčki (kot so plaže na grškem otoku Lefkas) in kristalno čistim morjem. Tista turkizna barva, saj veste. Kje je zagotovljeno tako pa da ni ravno najdražji hotel. In ja, iščem v poletni sezoni.
Hvala.

Priporočam Brelo, Hotel Marina.
Lp, Nik@

otok vis, komiža. htl biševo

Orok Hvar, Ivan Dolac
to je na tisto stran proti Korčuli

Ne štekam zakaj hodite na hrvaško na morje, ko pa za isti denar dobiš tunizijo, grčijo, turčijo, španijo, italijo, azurno…itd…Pa ne govorim zato , ker bi sovražil hrvate, sploh ne, ampak meni je isto kot bi šel potlej v portorož,izolo…

Ja Grčijo (ta lepe otoke) smo že dali čez, drugod smatramo, da je v sezoni prevroče. Mogoče se motimo?:)
Šli bomo najbrž v južno Dalmacijo (lokacijo bomo še izbrali), je pa res, Jernej, da bi za ta denar -skoraj- dobili en teden z letalom v Grčiji.

Otok Pag, plaža Prnjica. sanjsko. oh… Samo ni pa to hotelska plaža.

men je makarska izrednso lepa!Sem bil presenečen nad razliko karaktera Hrvatov, tja čisto na jugu Makarska in te naše hrvate v istri, totalna razlika!Tam nas imajo začuda radi…

Ne verjamem, razen če imaš 93 let in že 81 let hodiš na dopust na grške otoke. Vseh je namreč več kot 1400, recimo da je polovica naseljenih, pa samo desetina teh lepih…

A zakaj ne gremo v tujino???

Zato ker moramo biti zaradi zdravstvenih razlogov blizu, da smo lahko v nekaj urah doma. ŽAL!!!

Zato se držimo srednjega Jadrana.

A zakaj ne gremo v tujino???

Zato ker moramo biti zaradi zdravstvenih razlogov blizu, da smo lahko v nekaj urah doma. ŽAL!!!

Zato se držimo srednjega Jadrana.[/quote]

Samo iz srednjega Jadrana ni nujno, da pridete v nekaj urah domov 🙂

OK, razumem, če si recimo na dializi, kamor je treba redno hodit, ampak za vse ostale težave imajo pa tudi v drugih državah zdravnike. No, se opravičujem, če je res kaj takega, da je treba redno hodit k dotičnemu zdravniku v Slovenijo… Pa veliko zdravja in lepe počitncie želim!

Tako je!

In hvala za lepe želje!

Uf to imaš pa na Krku -Baška

Men je zakon plaža Zlatni rat, Bol na Braču. So pa hoteli draaaagi. Sploh v sezoni. Drugače je pa meni tam, kot v raju:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close