Najdi forum

Toplice-bazeni

Povejte mi, kako imajo urejeno v drugih kopališčih glede plačila vstopnine. Smo bili v Čatežu presenečeni, ker smo se odločili, da se gremo kopat za 3 ure, pa so nam avtomatsko zaračunali celodnevno kopanje, češ da vrnejo preostanek, če se vrnemo v 3-eh urah. o.k.

Ko pa smo se vrnili, pa damo kartice na pult, da bi dobili vračilo, pa prekontrolira čas prihoda, pa pravi: “Nič ne bo, je več kot 3 ure!” Pogledamo na uro in ugotovimo, da smo celih 5 min zamudili. Meni je kar kapo dvignilo, potem mi pa še zabrusi, da se lahko še vrnemo nazaj v bazen, če se hočemo. Halooooo, z dvema otrokoma, eden je še napol spal, ker ga je bazen utrudil, smo v tisti gneči pozabili gledat na štoparico!!!

Potolažite me, da je tudi v drugih toplicah tak strog režim. Saj ne gre za tistih nekaj evrov, kolikor je razlike od 3urnega kopanja do celodnevnega kopanja, vseeno pa denarja ne pobiramo po cesti.

ja, za vračilo senarja imajo čitalce kartic in tukaj ti res nič ne pomaga… enostavno ti ne izstavi računa.
me pa čudi, da moraš plačati celodnevno karto… potem pa vračilo za nazaj, to še pa nisem slišala. Kje pa je tu toleranca za 15 min??? kje pa piše, da imamo vsi natančno usklajene ure z njihovo???

v drugih toplicah ni tako strog režim, sploh če imaš majhne otroke, ne rabiš skozi vrtljiva vrata na kartico, ampak ti zaposleni odprejo vrata za invalide, tudi če zamudiš 5 ali 10 min… ampak že takoj plačaš 3h, potem pa ne zahtevajo doplačila (kolikor jaz poznam Terme MB, Radenci, Vivat).
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close