Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam na morje v Grčijo?

Kam na morje v Grčijo?

Zanima me, kam, na kateri otok bi lahko šli na morje za ceno največ 1300 eurov. Šli bi v hotel all inclusive ali polni penzion. Ker imamo male otroke (4, 6 let) bi bilo fajn, če bi bilo lepo urejeno za otroke. Torej, dve odrasli osebi + 2 otroka 6 in 4 leta.

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

pojdite za en teden v terminu do 20. junija. kar bo kasneje in dlje bo dražje. kam? katalog intelekte, globtourja, sončka in palme pa računajte. cenam prištejte 4x letališko takso in morebitno zavarovanje za odpoved (3-5 % na aranžma) in parkiranje na Brniku v kolikor ni zastonj.

Tukaj ti bo vsak priporočal otoke, kjer smo že bili in nam je bilo všeč, recimo Zakintos (posebno primwren za otroke), Karpatos, Lefkas…

Najbolje bi bilo, da se s svojimi željami odpraviš (ali pa pokličeš ali pošlješ mail) na kake tri agencije.

Enega otroka bi verjetno povsod imeli zastonj, za 2. popust. Če imate možnost, vzemite Last Minute varianto, tam ponavadi odpade tudi zavarovanje za odpoved. Pa Grčija je bolj fajn junija ali septembra, vmes je vroče.

Aja, pa v Grčiji je greh jesti vse obroke v hotelu, hrana zunaj je veliko boljša.

Napiši svoj mail,..

Sem ga napisala. samo na ime klikneš.

Aja, zakaj pa je bil moj mail sploh potreben…? Me lahko razsvetliš?

Da ti pošljem kakšne ideje in opcije,….to verjetno ni za na forum, ali pač?!

Mi gremo 18.6. na Kos,s Travel point,2 odrasla,2otroka(2 in 7 let),all inclusive in pride malo manj kot 1200Eur.Meni se zdi to ugodno.Pa še hotel je “primeren”za otroke,ima delavnice v slovenščini,okoli so otr.igrišče ipd.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close