Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice A je bil kdo na Brionih

A je bil kdo na Brionih

Koliko stane ladjica in od kod gre? Hvala

Ladja gre iz Fažane, cene se žal ne spomnem, se jo bo pa verjetno dal kje na netu najdet.

Npr. http://www.brijuni.hr/Home.aspx?PageID=18

Je pa ful lepo in mi bomo zagotovo še šli:)))

Lani 390 kn na osebo,otroci do 5 leta zastonj.Vprašaj če te kaj zanima.Prekraso je bolo.

Opiši na kratko ,prosim!

Mene zanima:)
Kaj je všteto v ceno 390 kn? Ali preživiš tam ves dan? So ogledi vodeni, ali greste sami naokrog? Koliko (in kaj) vidiš?

Vem,da se vam zdi drago,tudi nam se je in smo s par let spravljali.V ceno je vštet prevoz z ladjo na obe strani,na Brionih te počaka vodička in sedeš na vlakec, ta te popolje po otoku, vidiš morje pa pokrajino in pa kao safari, ki je veliko manjši po št. živali ( imajo zebre,slona, damjake,,papige…) kot je bil takrat ko sem jza bila otrok ( cc.15 let nazaj),vse ti razlaga,potem pa je še vstop v muzej od Titona,imajo ga zelo lepo pošlihtanega in je kaj za videt, pa malo nostalgije za doživet.Vse to traja cca 2-3 ure in potem bi se vrnili z ladjo nazaj,če bi žeželi seveda.Mi pa smo s seboj vzeli malico in vse za kopanje in šli tam na plažo in bili tam celi dan, nihče ti ne brani,le ko kupuješ karto vprašaš,kdaj gredo ladjice nazaj in takrat moreš biti na pomolu. Tud vsi ogledi niso njuni,je po želji.Se pa splača,tam je morje krasno,čisto, če želiš ti pošljem slike.

LP

Jana,reče se Tita in ne Titona, sploh pa je v tvojem stavku pravilno Titov muzej.

Meni je pa pr srcu,darečem,da se še dobro spomnim našega Titeja,tk po domače.Ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close