Je bil kdo na morju v crikvenici?
Čeje bil kdo tam naj pove katere plaže so ok. Tam je 8 km lepih plaž. Vsaj tako piše. Ampak kakšne so v resnici? Pa morje? Je kaj školjk? So peščene plaže? Kaj je tam še zanimivega za videt? Pa stojnice in tržnice so? Imajo veliko stvari? Katere restavracije imajo dobro ponudbo in ne previsoke cene? So tam kakšne posebne restavracije? Je na plažah gužva? Je morje toplo? Kaj poleti je tam velika vročina? Čim več povejte, tisti ki ste bil itam.
Enkrat sem ti že napisala. Pojdi, ne bo ti žal. SUPER. Kakšna je vročina in kolk je topla voda pa ne more nihče vedet niti danes za jutri, menda ti ne bomo napovedovali kolk stopinj bo npr. 17 julija….
Plaže so vse lepe, maš peščene in prodnate, tržnic stojnic in krame kolkr češ, tole z restavracijami pa mal pretiravaš.
Nikol več v Crikvenico! Tam zadaj je Velebit, piha ko hudič, lansko leto sem bila v začetku avgusta, oblečena v dolge rokave in dolge hlače! Voda mrzla, da sem šla v enem tednu samo 3x noter!!! Pa še 4 dni od 7 dni nas je dež pral. Eno sranje, nimam kaj drugega rečt. Nikoli več tja. V bistvu raje sploh ne na Hrvaško, se ne moreš zanest na vreme kot se npr. lahko v Grčiji.
Ti odsvetujem!
Forum je zaprt za komentiranje.