možno iti na Hrvaško, če še nimam osebne izkaznice za otroka??
V sredo bi morali na dopust na Hrvaško, za hčerko sem dala vlogo za osebno izkaznico 16.4, rekli so mi, da bom v roku 1 tedna dobila po pošti, a še do danes nič!! Zdaj sem pa pošteno živčna, kaj naj naredim, kam pokličem?? Ali lahko grem čez mejo samo z rojstnim listom, saj pa so gor tudi najini(starši)podatki? Vse kar imam, je odrezek za dvig osebne izkaznice, da se vidi, da sem res vložila. Prekleto sranje! Hvala za pomoč
Hm, mene pa zanima kako je v primeru dojenčkov. Če je otrok npr. star mesec ali dva. Ker na sliki naj bi imel odprte oči itd – pač standardi. Kako ga boš slikal – hja, edino, če bivakiraš pri fotografu pol dneva. :S
LP
no, sem uredila, uh. Klicala na Cetis, so prekontrolirali, baje so še 1x poslali nazaj na UE(ne vem zakaj) in potem je prišlo nazaj in je šlo v izdelavo šele 25.4! Tko da naj bi jutri dobila po pošti! Uh, sem si oddahnila, pišuka!!
Tko da zdaj bom pametna, pa bom vsem svetovala, naj si dajo delat dovolj zgodaj, da ne bodo tko na trnjih, kot jaz.
Ja, je umetnost slikat dojenčka, ki še ne sedi sam..tudi z nama se je mučila fotografinja, imela sem malo v naročju, pa kako držat, da se ne bo še moje roke zraven videlo..
Forum je zaprt za komentiranje.