Crikvenica ali Krk-morje
Meni je plaza v Crikvenici neprimerljiva s plazami na Krku.
V Crikvenici imas mestno placo s pescenim, drobno kamnitim in betonskim delom za soncenje, v vodi pa je mivka ali res drobni drobni kamencki. Idealno za otroke in odrasle otroke :))
Ena plaza je dolga 8km in je za placat. ena manjsa plaza je pred to in ta ni za placat. Meni je bila ta manjsa bolj vsec, nekako manj ljudi.
Hrana pa je kot povsod. ne vem sicer, kaj od hrane pricakujes, a imas obicajno obmorsko ponudbo.
Bila pred kratkim v obeh mestih. Crikvenica je neprimerljivo boljša!! Tudi Baška je lepa, ampak je manj plaže, totalno natrpane, ležali smo drug na drugem. V Crikvenici imaš veliko več plaže, peščena mestna je za plačat ( 1 evro za cel dan – zastonj), imaš pa še prodnato plažo pravzaprav več prodnatih, ki niso za plačat. Lahko se kopaš vsak dan na drugi plaži. Za otroke je boljša Crikvenica, tudi za odrasle, se več dogaja, več je za videt. Jaz sem bila zelo zelo pozitivno presenečena, nisem si mislila, da je Crikvenica tako lepa. Drugače na Krku razen Baške, je brezveze, sem vse pregledala.
Hrana- ni kake razlike, v Crikvenici imaš velik več restavracij ipd.
Forum je zaprt za komentiranje.