Rodos – hotel Cathrin
Torej mi smo bili leta 2006 v tem hotelu.Dva odrasla ter otroka takrat 2 in 7 let.Hotel je prijeten,hrana zelo dobra(veliko izbire).Bazena sta dva.En otroški in veliki bazen.Ta velik ima celo tobogan za otroke in odskočno desko.Mislim,da bo vaš štiriletnik prav užival.Zvečer so na sporedu mini disko in animacije,tako,da ni bilo dolgčas.Malo nas je motilo edino to,ker je ta hotel precej na samem in ni dosti življenja okrog.Tako,da bo treba rentat avto in se zvečer odpeljati v mesto,ki je oddaljeno kakšne 3 kilometre(vsaj nam se je takrat zdelo,da je predaleč,da bi šli peš z vozkom).Tam se pa res dogaja.Ogromno restavracij in žive muzike,pa tudi en precej nor luna park je tam.Kot Gardaland le manjši.Plaže v bližini hotela so lepe,voda čista,ponekod celo turkizna.Tko,da nam ni bilo žal.
Če ne drugega boste lepo sprejeti kot ljudje in ne kot neki nebodigatreba, tako kot smo mi doživljali na hrvaškem. lp Saša
Najlepša hvala za izčrpen odgovor. Sem že mislila, da gremo “v neznano”, vsaj za forumaše. Rezervirano že imamo in zgleda, da bo super. Obvezno bomo rental avto (upam, da so cene zmerne), saj v luna park je pa, če si star 4, obvezno treba :). Drugače je pa iz tvojega pisanja razvidno, da je tudi pri hotelu dovolj stvari, da je malček zvečer koma.
Še enkrat hvala, Saša, se že veselimo odhoda!
Smo veliki ljubitelji Rodosa in se večkrat vračamo tja. Hotela ne poznam, sicer pa si informacije že dobila. Otok je čudovit poln lepih plaž in zgodovinskih znamenitosti (če vas zanimajo). Otroci bodo uživali v Luna parku in Aqualandu, zanimiva izkušnja pa je tudi pot skozi rov, ki je ostanek antičnega akvadukta, seveda pa ne smete izpustiti doline metuljev saj vam bosta senca in hlad, ki ju nudi zelo prijala v vročih dneh, otroci pa bodo uživali ob pogledu na tisoče metuljev.
Tako kot “isabella” sem tudi sam zaljubljen v Grčijo in njene otoke že dolga leta. Glede na to da smo pred dvemi leti postali družina, smo si za prvi dve poletji rezervirali dopust malo bližje, sedaj pa že pogledujemo proti jugu. Ker si napisala, da ste ljubitelji Rodosa, te naprošam, da mi svetuješ kakšen hotel konkretno na Rodosu, ki bil bil primeren za družino. Kakor sem pregledoval po forumih in po mojih izkušnjah bi izbral Faliraki, ker je zvečer živahen, pa tudi mesto Rodos je še relativno blizu. Bolj umirjena je po mojem Kolymbya, vendar že malo predaleč od mesta Rodos. Če lahko kdo pomaga konkretno s kakšnim hotelom primernim za male otroke bi bilo dobrodošlo. Ta stran otoka, torej od mesta Rodos proti Falirakiju je tudi glede vetra OK. Skratka prva naša oddaljena destinacija bi bila prav gotovo otok Rodos, vendar je dilema kateri kraj in hotel.Glede na dosedanji pregled po internetu sta kandidata spodnja dva hotela. Če je kdo že bil je vsaka informacija dobrodošla.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Reiseinformationen_Hotel+Faliraki+Beach-hid_17912.html
Forum je zaprt za komentiranje.