Najdi forum

Adria Airways

Zanima me vaše mnenje glede varnosti pri AA, sedaj ko so najeli raznorazne eksotične prevoznike. Lani Ukrajinci, letos še Romuni… imamo slabe izkušnje z AA ukrajina, tako da imam resne pomisleke ali sploh še leteti z njimi.

glede varnosti pri adrii nimam pomislekov, jim imam prej glede točnosti.

Letos sem se že peljala z AA oz. njihovim najetim češkim letalom in njihovo posadko. Občutki: straaaah, čeprav najbrž neupravičen!?

Mi smo se peljali z Adriinim letalom, ki ga je Adria dala v najem ukrajinski družbi z ukrajinsko posadko, ki je torej vozila Adriine potnike…

Nimam pomislekov zaradi varnosti, sa obstajajo standardi, ki jih morajo izpolnjevati vsa letala in posadke!

Jaz se žeprej nisem vozila z AA, zdaj pa ni šanse! Saj je dovolj drugih zanesljivejših.

LOL
Ja, ja, vsak teden kakšen Adriin avion dol pade.

LOL
Ja, ja, vsak teden kakšen Adriin avion dol pade.[/quote]

Ne, zdaj ko jih imajo nezanesljivi Ukrajinci in Romuni, padajo skoraj vsak dan 🙂

Pa ste res hecni! Pejte rajši domov kosilo kuhat….

Ja, ta je pa res huda! Za crknit smešno vprašanje!

Ne vem koliko vi letite, da imate takšne izkušnje. Sama letim z Adrio približno 20x letno, pa se mi zdijo še vedno eni bolj potniku prijazni prevozniki. Problem pa so res zamude pri odhodih iz tujih letališč (nas ta malo radi malo pustijo na stranskem tiru). Edina slaba izkušnja je bila, ko so se enkrat na ukrajinskem letalu zataknila vrata in je trajalo 10 minut, da so jih odprli. Ampak zataknila so se zaradi napačnega priklapljanja “cevi” na pariškem letališču, tako da za to res ne bi mogla kriviti letala ali posadke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close